A digitális, internetre is csatlakozni tudó, multifunkcionális eszközök egyre inkább részesei lesznek a mindennapjainknak. Akkor miért is éppen a szex maradna ki ebből? A gyártók legalábbis így gondolkodnak, és újabban sorban próbálkoznak a különféle, hancúrozáshoz és erotikához kapcsolódó okoskütyükkel. Amik most még kissé nevetséges sci-fi tárgyaknak tűnnek, de könnyen lehet, hogy nem is olyan soká simán használni fogja az emberek többsége valamelyik továbbfejlesztett verziójukat.

Okosvibrátor

A Lush nevű, egyik első ilyen termék például csatlakozni tud digitális hálózaton át nemcsak az Apple okostelefonokhoz, de még az okosórákhoz is. A péniszhez amúgy cseppet sem hasonlító vibrátor ily módon rendkívül finoman hangolható a minél élvezetesebb pillanatokért, továbbá számos adatot gyűjt a használata során, amelyek fokozhatják a felhasználói élményt, és megelőzhetnek akár betegségeket is. A legnagyobb poén pedig az benne, hogy ha engedélyt adunk rá, akár a partnerünk is működtetheti az ő telefonjáról, akár egészen messziről is...

Újdonságok, amivel a vaginád kedvében járhatszForrás: Thinkstock

VR pornó

Az emberiség mindig is imádta nézni a szexet, és a pornó köztudottan az internet egyik legjövedelmezőbb üzletága. Nem csoda hát, hogy amint feltűnik egy-egy technikai újdonság a képrögzítés és filmezés terén, azt egyből kipróbálják a pornóban is. Ráadásul ez az a műfaj, ahol a nézők tényleg minél inkább részesei szeretnének lenni a látott élményeknek, így különösen passzol hozzá a VR technika, amelynek révén egy sisakot felhelyezve belecsöppenünk az adott szituációba, forgathatjuk a fejünket 3 dimenzióban, mozoghatunk benne stb. És ugyan egyelőre csak látványban (és hangban) csöppenünk bele egy másik világba, de

már fejlesztik azokat az eszközöket, amelyek a többi érzékszervünket is kielégítik ilyenkor.

Jön a virtuális pornóForrás: Thinkstock

3D nyomtatóval készült dildók

Könnyen lehet, hogy a 3D nyomtatók elterjedése pár éven belül forradalmasítani fogja a hétköznapokat: mindenki maga tervezhet és állíthat majd elő otthon egyszerűbb használati tárgyakat, vagy a bonyolultabbak összeszerelhető alkatrészeit. Ez alól pedig miért lennének kivételek mondjuk a műpéniszek?

Vannak cégek, amelyek már most kihasználják ezt, és például az egyedi mintás pólónyomtatás mintájára mindenkinek elkészítik az általa kért dildót, a formák és díszítések teljes skáláján. Így ha valaki mondjuk épp olyan alakú műpéniszt szeretne, mint az elutazó párjáé, vagy akkora rajongója Miki egérnek, hogy a dildójára mintázva a lábai között is szeretné tudni, akkor a jövőben ezt már megteheti.

Hüvelyizom-gyakorlatok okosan

Bizony, nemcsak a direkt szexuális öröm céljaira léteznek már okoseszközök, hanem az intim tájékok egészsége érdekében is. Noha például a Kegel-gyakorlatok sokat segíthetnek a hüvelyi orgazmus (minél hatékonyabb) elérésében is. Kis, műanyag, felhelyezhető és például telefonos alkalmazásból is irányítható eszközök segíthetnek tökéletesíteni ezeket a gyakorlatokat, miközben visszajelzést is adnak egyből, mit hogyan kellene csinálni.

Gésagolyóteszt (18+)
Szexkütyütesztelő párosunk, Dóri és Krisztián korábban felavatták a Magic Kegel Master elnevezésű okos gésagolyót, ami a mobiltelefonunkhoz kapcsolódva képes elképesztő orgazmust okozni, és konkrét edzéstervet összeállítani a hüvelyizmoknak. Beszámolójukat itt olvashatod.
A Magic Kegel Master működés közbenForrás: Youtube

Okosóvszer

Néhány hete röppent fel a hír, hogy immár ilyen is lesz, méghozzá a British Condom jóvoltából, és a termék az iCon névre fog hallgatni. Az ára pedig nem lesz alacsony: egy darab okosóvszer az első szériából nagyjából 20 ezer forintnak megfelelő összegbe fog kerülni. Ezért cserébe pedig igazából nem is egy gumit kaphatunk majd, hanem egy érzékelőkkel ellátott gyűrűt, ami a pénisz tövéhez illesztve, a hagyományos gumit rögzítve végez mindenféle méréseket.

Például a menetek hosszáról, a lökések intenzitásáról, az elégetett kalóriáról, és állítólag a nemi betegségek gyanújáról is.

Egy kiadós hancúr után pedig mindezt egyből ki is lehet posztolni a netre, ha valakibek erre van ingerenciája.

Íme, a kondomok Rolls-Royce-ja (18+)
Dóri és Krisztián segédeszköz helyett korábban egy prémium kategóriás óvszert vett alaposabban szemügyre, nem ok nélkül: a LELO nem állít mást, mint hogy minden eddiginél komfortosabb, erősebb és vékonyabb kondomot készített, alapjaiban forgatva fel ezzel a piacot. Lássuk, mi valósult meg az ígéretekből a gyakorlatban!