Kenneth Play szerint egy már évek óta tartó, rutinná vált szexuális életet is fel lehet dobni, ha az ember elsajátítja a megfelelő tudást. 

A teraputa állítása szerint általában olyan párok keresik meg, akik jól működő kapcsolatban élnek, csak már belefásultak a rutinból jövő szexuális életbe. Kenneth pedig készségesen áll mindenki rendelkezésére, aki alkalmént 1000 dollárt, azaz nagyjából 290 ezer forintot képes kifizetni egy egy ilyen alkalomért. 

Kenneth Play szerint nem a pornófilmekből kell frissíteni az intim életünketForrás: Facebook/ Kenneth Play

A coach házhoz megy, elbeszélget a páciensekkel, felméri az állapotukat, majd ezt követően elméletben beszélik meg azokat a szexuális fortélyokat, amelyekre szükségük van.

Van lehetőség gyakorlati oktatásra is, ilyenkor Kenneth a trükköket vagy egy babával, vagy a vele kiérkező kollégájával mutatja be. 

Ezután a pár is kipróbálhatja a tanultakat a coach jelenlétében, de természetesen ez nem kötelező. A szakember szerint probléma, hogy a szerelmesek a pornófilmekből igyekeznek új ötleteket meríteni, mert az épp olyan kivitelezhetetlen, mint a Halálos iramban című film alapján megtanulni vezetni - írta meg a TheSun

Szexualitás a technika korában – Fotósorozat 18+!
Hogyan vált az egykor intim, bensőséges együttlét fogyasztói végtermékké? Hogyan lett a meghittségből nyilvános aktus? Az okostelefonok térnyerése lehetővé teszi az állandó kapcsolattartást, háttérbe szorítva ezzel a fizikai érintés erejét, teret adva a digitális érintésnek. Fotók!