Ki korán kel, aranyat lel – avagy a leleményesség nem ismer határokat. Ennek köszönheti a hírnevét az a New York-i fotóművész is, aki kicselezte az Instagram szabályzatát. 

Aaron Tsuru nem bízta a véletlenre. Az amerikai fotós többnyire aktot készít, és nehezményezte, hogy a közösségi oldalakon nem tudja hirdetni a munkáit. Éppen ezért gondolt egyet (vagy kettőt), és kitalálta a megoldást arra, hogy mégis megjelenhessen például az Instagramon. 

Aaron újraértelmezte a meztelenség fogalmát, és úgy ábrázolja a pucér nőket, hogy közben nem is meztelenek. Furcsán hangzik, nem? Pedig igaz: a művész először lefotózza a ruhában pózoló modelleket, majd rárajzolja a képekre a lányok meztelen testét. 

Így a képei megfelelnek minden előírásnak, mégis megmutatják a női test erotikáját, és még kreatív is. Már 60 ezer követővel rendelkezik, ami nem is csoda, hiszen mások is láthatóan értékelik a fotós leleményességét. 

/1705/_gy_t201754153833
Festményeken a női nemi szerv típusai - Fotók! (+18)
Látni furcsaságokat a világban: írók, költők, festők, művészek százezrei foglalkoznak a szexualitással, az erotikával és az emberi testtel. De ez a megközelítés inkább vicces, mint művészi. Íme, a női nemi szerv típusai!