Egy felmérésből kiderült, hogy mely szexpozíciókat részesítik előnyben a pasik. Több szempontot is figyelembe vettek a választás során. 

1.

Ekkor a férfi felsőteste a padlón helyezkedik el, míg az alsóteste felfekszik az ágyra. A pasik bevallása szerint a fejük felé áramló vérmennyiség miatt ebben a pózban erőteljesebb orgazmust tudnak megélni, és még a nőknek is kényelmes testtartást biztosít. 

Forrás: Byron Gray

2.

Nem meglepő, hogy ezt a pozíciót a férfiak nagyon szeretik. Egyrészt azért, mert ilyenkor abszolút dominálhatnak, másrészt azért, mert könnyed mozgást biztosít a számukra. Ráadásul mindkét fél számára kényelmes, és könnyedén variálható. 

Forrás: Byron Gray

3.

Ez a pozíció is bekerült a top 5-be, hiszen valami olyat is választani akartak az urak, amely az orális szexnek kedvez. Ebben sincs semmi érdekes, sőt sokkal inkább logikus. A pozíció a nők számára is kényelmes, a férfiaknak pedig szabadságot biztosít. 

Forrás: Byron Gray

4.

Ezt a pozíciót bizonyos vélemények szerint csak sok gyakorlással lehet igazán élvezetessé tenni, viszont megéri a fáradozást: a férfiaknak különleges élvezeti lehetőséget biztosít, hiszen behatolás közben a nők análisan is izgathatják őket, ha valakit ez vonz. 

Forrás: Byron Gray

5.

Az ötödik helyezett pedig azért került be a listába, mert rendkívül kényelmes a férfiak számára. A nők az aktívabbak ebben a pózban, így a pasiknak többnyire nincs más dolguk, csak élvezni a helyzetet.

Forrás: Byron Gray
4 szexpóz, ami garantálja az orgazmust (18+)
Érdemes néha újdonságokat is kipróbálni, de nem szabad megfeledkezni a klasszikusokról sem. Mindegyik tartogathat egy kis meglepetést és a végén az elképesztő gyönyört. Íme, azok a pózok, amik tutira a csúcsra juttatnak.