Egy kutatás szerint élvezetesebb szexuális életben van részük azoknak, akik rendszeresen sextingelnek. Te szoktál? 

Dr. Ed európai és amerikai polgárokat kérdezett meg arról, hogy szoktak-e sextingelni. Ez azt jelenti, hogy erotikus tartalmú üzeneteket, illetve képeket küldenek a párjuknak ( vagy valaki másnak). A vizsgálat pedig azt mérte, hogy a sextingelőknek jobb-e a szexuális életük, mint azoknak, akik nem csinálják. 

Szex találkozás nélkül, avagy az új mánia: SEXTING - vajon jobbá teszi a nemi életet?Forrás: giphy.com

Egyelőre annyi derült ki, hogy a kettő között van összefüggés. 2000 ember vett részt a kutatásban, és kiderült, hogy akik rendszeresen szoktak képeket küldözgetni a meztelen testükről, azok többnyire elégedettebbek a nemi életükkel. Egész pontosan, a sextingelők 61%-a. 

Akik hetente egyszer küldözgetnek erotikus képeket, már csak 42%-ban érzik úgy, hogy minden esetben elégedettek lennének a nemi életükkel. Akik pedig csak életükben 1-2 alkalommal próbálták a sextingelést, azok mindössze 19%-ban vallottak kiegyensúlyozott, boldog szexuális életről. 

Azt még nem tudni, hogy a kettő között milyen összefüggés van, hiszen azt nem lehetne kijelenteni, hogy minden sextingelő kiváló nemi élettel rendelkezik - írta meg a TheNextWeb

Szex találkozás nélkül, avagy az új mánia: SEXTING (18+)
Egy korábbi bejegyzésemben már írtam arról, hogy a modern randiapplikációk, például a Tinder mennyit alakítottak – pontosabban még mindig alakítanak – a "szerelmi" életünkön. A személyes ismerkedésnél ma már talán többen "válogatnak" az online húspiacon, ebből pedig egyenesen következik az új hóbort: sokan a szexhez sem találkoznak már egymással, megoldják üzenetben, pucér képekkel.