Szinte minden férfi önkielégít. Még az is, aki letagadja. De vajon mire gondolnak mindeközben? 

A Lovehoney néven ismertté vált szexuális segédeszközöket forgalmazó cég kutatást végzett, hogy megtudjuk: miről fantáziálnak a férfiak maszturbálás közben. 

4500 résztvevőt kérdeztek meg a szexuális szokásaikat illetően. Természetesen, a kutatás név nélkül zajlott, ezért a pasik őszintén tudtak válaszolni. Az eredmények meghökkentőek, mi nők, nem erre számítottunk.

Kiderült, hogy a válaszolók 60%-a az aktuális partnerükkel fantáziál önkielégítés során. Ez meglepő, hiszen azt hinnénk, hogy a gondolataikban biztos olyan nőkkel hálnak, akikkel a valóságban nem lehet. 

Nem várt eredményt hozott a maszturbálással kapcsolatos felmérésForrás: Thinkstock

Az is érdekes eredmény, hogy szingli férfiak esetén a résztvevők 58%-a a legutóbbi barátnőjüket képzelik a lelki szemeik elé. Úgy tűnik az érzelmi kötődés még a fantáziavilágban is uralkodik. 

A mocskosabb gondolatok többnyire szexuális szerepjátékokból, pornó filmekből vett ötletekből, és olyan fantáziákból állnak össze, amelyeket a férfiak szeretnének kipróbálni az életük során - írta meg a Refinery29.

Önkielégítés a munkahelyen? A szakemberek szerint számos előnye van
Tabu vagy sem, szakemberek szerint nem csak a közérzetünknek, de a teljesítményünknek is jót tesz, ha olykor magunkhoz nyúlunk a munkahelyünkön. Olvass tovább itt...