Csodaszép képsorozat látott napvilágot nemrég. Ezeken az akfotókon az egyszerűség és az erotika ötvöződését láthatjuk.

Néhány egyszerű fotó, amelyek gyönyörűen ábrázolják, hogy a legcsodálatosabb helyszínek sem érnek semmit, ha nem tölti be őket az eredendő erotika, azaz maga a nő. 

A legcsodálatosabb helyszínek sem érnek semmit, ha nem tölti be őket az eredendő erotika, azaz maga a nőFotó: Shuji Kobayashi

Shuji Kobayashi képei azért különlegesek, mert a fotós a világ legyegszerűbb helyszíneit választotta a munkáihoz. Így történt, hogy egy szerényen felszerelet konyha, egy kiszáradt növényekkel díszített helység, egy viseletes matrac vagy egy fürdőszoba adott otthont néhány igazán forró felvétel elkészítéséhez.

A képeken szereplő modell sem a kirívó öltözékével vagy sminkjével hívja fel magára az ember figyelmét: sokkal inkább a természetes letisztultsággal, amely egyszerre sugározza a nőiség ártatlanságát, törékenységét és a szenvedélyt is. 

/1705/Fanta201751615304
Durva aktfotók terjednek az interneten: Galéria!
Közönséges, mocskos és mégis csak művészi. Ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni Geoffroy de Boismenu munkásságát. A galériáját végig pörgetve az élet számos pillanatáról láthatunk fotókat, nem csak egy adott témában. Galéria!