Az ember azt gondolná, hogy pontosan tudja, milyen lehet prostituáltnak lenni. Most azonban kiderült, hogy olykor felfoghatatlan felkéréseket kapnak a kuncsaftoktól.

Miranda Kane, egykori szexmunkás szemezgetett a karrierje legdurvább pillanatai közül. Az egykori prostituált elárulta, hogy nem egy olyan férfival találkozott, akinek konkrét elképzelései voltak, csak épp nem volt felkészülve arra, hogy meg is valósítsa őket. 

Például volt egy pasi, aki elmondta, miben szeretné látni a nőt. Tűpontos leírást adott a szexjelmezről, de úgy gondolta, hogy ezeket Miranda feladata beszerezni. Milyen dolog az, hogy nem rendelkezik minden eszközzel, amit a férfi megálmodik?

A nő elmesélése szerint voltak idegesítő megrendelői is, akik képtelenek voltak megérteni, hogy őt nem kell kimenteni a szexiparból.  Nemrég még ostorral csapkodták, alázták egymást, aztán a férfi azért könyörgött, hogy hadd mentse ki Mirandát a prostitúció karmai közül.

Őszinte vallomás egy prostituált múltjából
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Ennél viszont még volt rosszabb is: aki nem tudta eldönteni, hogy akar-e egyáltalán szolgáltatást igénybe venni, vagy sem. Rengetegszer hívogatta Mirandát, mindent végigkérdezett, még SMS-ben is egyeztettek, majd nem jelent meg az időponton. 

De Kane egy idő után már semmin nem lepődött meg: eleinte még zavarba hozta, ha valaki azt kérte tőle, hogy zárja egy kalodába, de olyan is volt, aki azt kérdezte, hogy a szexmunkás szájába pukizhat-e? Érkezett olyan kívánság is, hogy Miranda és a barátai együtt nevessenek a kuncsaft kicsi péniszén, mert őt ez izgatja fel - írta meg a Metro.