Az okostelefonok bejövetelével a régi mobiloknak leáldozott, már ami a szakszerű használatukat illeti. A kreatív nők azonban nem temették el az elavult eszközöket: szexjáték lett belőle.

A szexuális játékszerek terén nagyon kreatívak az emberek, főként, ha nem is nagyon tudnak hozzáférni az erre a célra gyártott termékekhez. Nem esnek nagyon kétségbe az emberek attól, ha nem tudnak ilyesmiket vásárolni, felhasználják azokat a tárgyakat, amik otthon fellelhetőek. Indiában készült kutatás szerint az ottani nők kiváltképp találékonyak, ha a saját örömükről van szó.

Telefonnal maszturbálnak a nőkForrás: Dreamstime

Mindent felhasználnak, amit csak alkalmasnak találnak a célra. Természetesen a klasszikusnak mondható vízsugár áldásos hatása is feltűnik a kutatásban, de sokan a szexuális játékszert régi Nokia telefonnal helyettesítik. Az erős vibráló funkciója miatt előkelő helyet foglal el a nők körében, nem is értjük, miért nem piacvezető ez a cég... A telefonon kívül egyébként vannak nők, akik egyszerűen a saját kezüket használják, de ennél cifrább dolgokat is alkalmaznak: jégkockát, zöldséget, palackot, de még fogkefét is - idézi a kutatást a scroll.in.