Úgy tűnik már a 18–19. században is imádtak a szexualitással foglalkozni, csak akkor még más eszközeik voltak az embereknek, mint ma. 

Azt gondolnánk, hogy a fényképezőgéppel előállított pornográf fotók előtt nem is készültek ilyen jellegű erotikus tartalmak, pedig ez nem igaz. A 18–19. században rajzokon keltették életre a vadabbnál vadabb szexuális  pillanatokat. 

A rajzokból készült albumok, könyvek azonban nagyon sokba kerültek, így csak a felső tízezer juthatott hozzá, az átlagember számára teljesen elérhetetlen volt. Édouard-Henri Avril nevéhez köthető egy ilyen könyv létrejötte, aki Paul Avril álnéven készítette a képeit.

A rajzok kendőzetlen őszinteséggel ábrázolják a meztelenséget, a tömegszexet, a homoszexualitást, és minden olyan élvezetet, ami a testiséghez köthető. 

/1705/Vad_s201752411448
Érzéki fotók a mellbimbóról (18+)
A Fine Art America elnevezésű művészeti gyűjtőoldalon található fotókon a női test legerotikusabb pontjáról, a mellbimbóról is szebbnél szebb fotók találhatók. A képek érdekessége, hogy jól láttatják, nincs két egyforma mellbimbó, és egyik nem szebb, nem tökéletesebb, mint a másik, hanem éppúgy, mint bármely más pontja a testünknek, ez is teljesen egyedi. Fotók!