Mi nem gondoltuk volna, hogy hímvesszővel is lehet valódi festményeket készíteni. Ám most kiderült, hogy nagyon is lehetséges: ez a két férfi tökélyre fejlesztette a pénisszel való művészkedést. 

Tim Patch egy festművész, aki nem csak annak köszönheti a hírnevét, hogy fantasztikus képeket készít, hanem annak is, hogy mindezt a péniszével teszi. 

A fazekasként dolgozó Patch már nagyon régóta fest, majd' 12 évvel ezelőtt eldobta az ecsetet, és hímvesszőt ragadott a nagyobb siker reményében. 

"Ez az ötlet csak úgy kipattant a fejemből. Hazamentem, kipróbáltam, de először reménytelennek tűnt, mert nagyon nehéznek bizonyult. Egy évig gyakoroltam otthon, mire először elmondtam valakinek" - mesélte Tim.

Egy másik férfi, Brent Ray Fraser is hasonlóan készít műalkotásokat a festővászonra. A kanadai előadóművész azzal szerzett óriási hírnevet, hoyg egy 85x85-ös vászonra megfestette Diana hercegnő és II.Erzsébet arcképét. Ez azért nem semmi, hogy Brent a hímvesszőjével egyből a királyi család nő tagjaihoz nyúlt. 

 

Nemi aktus a festővásznon - Fotók! (18+)
Tina Maria Elena dán származású festő, aki sajátos technikával és színvilággal festette meg a szexuális együttlétek különböző pillanatait. Akril és akvarellfestékek segítségével, meleg színekkel festette meg a férfiakat és nőket, akik önfeledten adják át magukat a testi élvezet gyönyöreinek: Fotók!