Kohey Nishinek hívják azt a fiatal férfit, aki törpenövése ellenére pornósztár lett. Azt is elárulta miért kezdett bele a pornóiparba. 

A 24 éves férfi eredeti szakmája szerint programozó informatikus, de a hírnevét nem ennek köszönheti. Sokkal inkább azért vált híressé, mert 106 centis magassága ellenére betört a pornóiparba, és hatalmas sikereket ér el. 

A japán férfi egy MPS (mukopoliszacharidózis) nevű betegség egyik alfajában, Hunter-szindrómában szenved. A kór genetikusan, kromoszómához kötötten öröklődik, és többek között alacsony termetet eredményez, súlyosabb esetben intellektuális zavart is okoz. 

Nishi külseje éppen ezért meghökkentően kisifús, nem hasonlít egyáltalán egy 24 éves felnőtt férfihoz. Ezt kihasználva azért kezdett felnőtt filmekben szerepelni, hogy így hívja fel az emberek figyelmét a gyermekkel szemben elkövetett szexuális erőszakra. 

Szeretné a kis termetét valami jó célra felhasználniForrás: Facebook

"Nincs senki más, aki felnőtt létére gyerekesebbnek nézne ki, mint én. Szerintem a munkám megelőzheti, hogy szexuálisan bántalmazzanak gyerekeket" - mondta Nishi. 

Ezzel valaki egyetért, valaki nem, az viszont egyértelműen kiderül, hogy a fiú nem (csak) élvezetből választotta a szexipart, éppen ezért nem is akarja már sokáig csinálni. A filmezést ugyan nem akarja abbahagyni, de szeretne más vizekre evezni, kissé távolabb az erotikus tartalmaktól - írta meg a DailyMail

Kovi orálszex-tanfolyamot indítana Magyarországon (18+)
A magyar pornóipar koronázatlan királya új ötlettel rukkolt elő, de azt még nem tudni, hogy mikorra valósul meg a terve: orálisszex tanfolyamot akar hirdetni nőknek.