Minden nő törekszik az intim egészsége megőrzésére, de azt kevesen tudják, hogy bizony edzeni is kell, ha tutira akarunk menni. 

Kim Anami egy hölgy, aki vaginaedzést tart az érdeklődőknek, sőt egy videót is készített a folyamatról. A vaginaizmok karbantartása egészségügyi szempontból nagyon lényeges, ugyanis így csökkenthetjük az inkontinencia kialakulását, de nem az egyetlen olyan indok, ami miatt érdemes ezzel foglalkozni. 

Kim már elképesztő súlyokat képest megtartani a vaginaizmaivalForrás: Facebook

A szexuális életünknek is jót tesz, hiszen az erős vaginaizmok erőteljesebb orgazmus eléréséhez segíthet hozzá minket, de még a partnerünket is.

Kim az edzéshez Jade vaginatojást használ, melyre madzagot köt, és felhelyezi a hüvelyébe. A kilógó madzagra pedig különféle súlyokat köt, melyeket a vagina izomzatával kell megtartani. 

 

Gésagolyóteszt: "Nem mindegy, hogy milyen mélyen toljuk fel" (18+)
A fórumok tanúsága alapján sokak fantáziáját beindítja a gésagolyókkal történő örömszerzés lehetősége, végül azonban csak kevesek jutnak el odáig, hogy beszerezzenek ebből a kiegészítőből egy példányt. Így volt ezzel Dóri is, azonban a „Magic Kegel Master" nevű játékszer végül kellően érdekesnek bizonyult ahhoz, hogy közelebbről is megismerkedjünk vele.