Egy pénisz sem ugyanolyan, még távolról sem, ahogy a különböző emberek élete sem. Ezt a legjobban Laura Dodsworth tudja, hiszen ő összesen 100 férfit kapott lencsevégre, és mindegyikük érzéseit megismerte. A legfiatalabb férfi, akit lefotózott 20 éves volt, a legidősebb pedig 92.

Férfiasság címen jelent meg könyve Laura Dodsworth fotósnak, aki a kiadványhoz 100 férfi péniszét fotózta le. 20 és 92 év közötti férfiakat kapott lencsevégre, de nemcsak a legnemesebb szerszámukat mutatja be, hanem az egyes emberek történetét is. Mindegyik péniszhez tartozik egy életút is, ami elképesztően változatos, akárcsak a férfiasságuk mérete és alakja.

100 férfi péniszét fotózta le Laura DodsworthForrás: Twitter/Laura Dodsworth

A fotók elkészítése mindössze körülbelül 10 másodpercbe tellett, miközben a beszélgetések akár 1 óráig is elhúzódtak. Sokkal több férfi érez szorongást vagy szégyent a méretük, teljesítményük miatt, mint gondolnánk" - mondta Laura, akit szó szerint megdöbbentett, hogy ez a szégyen és kudarc mennyire kihatott a férfiak egész életére. A történeteiken keresztül megismerhetjük a férfiakat, és azt, milyen érzés ebben a században fárfinak lenni.