Vannak bizonyos orgazmusfajták, amelyek minden nővel megtörténtek már legalább egyszer: íme az 5 leggyakoribb.

Ez meg mi?

Tette fel magának a kérdést a kis óvodás, aki életében először szaladt bele véletlenül egy orgazmusba. Azt se tudja mi történt, főleg azt nem hogy honnan jött, és az is egy nagy kérdés: ez meg mi? 

Jó éjt, orgazmus! 

Mikor már órák óta fetrengesz az ágyban, várod az álommanókat, megszámoltál minden bárányt, mégsem tudsz álomba szenderülni. Szomjas is vagy, pisilni is kell, nyűgös is vagy, ezért úgy döntesz: egy kiadós maszturbálással ütöd ki magad a pihentető alvás érdekében. 

Íme a női orgazmus legismertebb fajtái 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Ari vagy, de inkább majd én 

Van az a helyzet, amikor a másik sehogy nem tud eljuttatni a csúcsra. Vagy azért, mert még új a srác, és nem ismeri a tested, vagy azért, mert épp rosszabb hangulatodban vagy, kevésbé tudsz koncentrálni, stb. Ilyenkor egy darabig tűröd, hogy szegény küzdjön, mint disznó a jégen, aztán egy ponton feladod: "figyi, majd én inkább befejezem"!

A tarkón vágó meglepetés 

Létezik az a szituáció, amikor azt hiszed, hogy az orgazmus után már nagy dolgok nem fognak történni veled. Ilyenkor villámcsapásszerűen csap beléd egy újabb orgazmus, ami csak ilyen utózöngeként megkocogtatta a vállad. Bárcsak minden váratlan vendég ilyen kellemes lenne - írta meg a nuus.hu