Attól még, mert terhes vagy, nem kell lemondanod a szexualitás örömeiről: íme 5 olyan szexpóz, ami még várandósan sem megterhelő. 

Nem te vagy az egyetlen, aki még áldott állapotban is kívánja a szexet, hiszen a babavárás még nem jelenti azt, hogy nőként megszűnsz létezni. Persze mindenki másképp reagál a terhességre, a hangulatunk javarészt a hormonjainkon múlik. Ám ha éppen jó passzban vagy, akkor ne szabj gátat az élvezeteknek. 

Terhesen se szabj gátat az élvezeteknek!Forrás: Thinkstock

1. Kutyapóz 

Ez a jól bevált szexpóz a terhesek számára is előnyös, hiszen négykézlábra ereszkedve bőven marad hely a pocaknak. Illetve attól sem kell tartanunk, hogy a párunk véletlenül megüti a hasunkat egy egy hevesebb pillanatban. 

2. Olló Az egymással szemben fekvő, olló póz ugyanúgy védi a hasunkat, ráadásul még a derekunkat is kímélei. Nem kell a fájdalommal foglalkozni, ami egy terhes nő életében elég gyakran előfordul. 

3. Kis kifli, nagy kifli 

Ez a szexpóz sokaknak kedvence egyébként is, és milyen szerencse, hogy a nagy pocak sem szab gátat az élvezeteknek. Minden tekintetben kímélő, és még a párunknak is kényelmes. 

4. Fekvő de mégsem 

Jó ötlet lehet a hölgyeknek egy félfekvő ülő pózt választani, melyben a csípőnk egy magasságban van a párunkéval. Ez a pozíció a nőket továbbra is kiméli, de a férfiaknak szabadabb mozgásteret ad. 

5. Ültetett kutya  

Ugyanazokkal az előnyökkel bír, mint az egyszerű kutyapóz, azonban ha a testsúlyunkat nem középre, hanem hátra helyezzük, akkor pihentetni tudjuk a derekunkat. Ez azért fontos, mert a kutyapóz a has és a derékizmokat igényli leginkább - írta meg a Cosmopolitan.

4 szexpóz, ami garantálja az orgazmust (18+)
Érdemes néha újdonságokat is kipróbálni, de nem szabad megfeledkezni a klasszikusokról sem. Mindegyik tartogathat egy kis meglepetést és a végén az elképesztő gyönyört. Íme, azok a pózok, amik tutira a csúcsra juttatnak.