Ahogy beköszöntött a nyár, ezzel együtt a szexis fotók hangulata is egyre forrósodik. Olyan képek kerülnek napvilágra, amiket nem csak a férfiak, de még a nők sem tudnak szó nélkül hagyni. 

A nyári meleg hónapok egyik előnye, hogy lengébb ruhákban járhatunk, sőt, bizonyos helyzetekben még a textil teljes elhagyása is megengedett. Nem csoda, hogy a fotósok fantáziáját is izgatja a bikinis, félpucér, esetleg teljesen pucér nők látványa. 

Az alábbi galéria elrepít minket a meztelen nyári aktok világába, ahol kendőzetlen tisztasággal ábrázolt meztelen női fotókat láthatunk. A felvételek messze állnak a közönségestől, mert a művész gondosan ügyelt arra, hogy a pucér női test harmóniába kerüljön az erotika ízléses határával. 

Ezért az általa készült galéria nem csak a férfiak, hanem a nők tekintetét is megragadja, hiszen a meztelenségen túl, a nyári hangulat legkellemesebb pillanatait idézi fel a közönség gondolataiban. 

/1706/Forr_20176814759
A tükör és a pucér női test találkozása fotókon (18+)
Nemcsak az egyik legerotikusabb hálószobai kellék a tükör, de gyakran a fotósokat megihleti, és felhasználják alkotásaikhoz. Alva Bernadine fotós merész képeinek a középpontjában a tükör és a meztelen női test található, amiből rendhagyó és provokatív alkotások születtek: Fotók!