A szexuális segédeszközök piacán egyre-másra jelennek meg a férfiaknak szóló újdonságok, azonban ezek többsége - a tényleges használhatóságot is figyelembe véve - a közelébe sem érhet a nőknek szánt segédeszközök mezőnyében tapasztalható bőségnek. Vannak azonban olyan jól bevált kiegészítők, amelyek létjogosultságához kétség sem férhet; tesztünkben egy ilyen klasszikust, a számtalan hollywoodi filmben feltűnő Fleshlight-ot vettük „kezelésbe".

Annak ellenére, hogy a férfiak jelentős része szerint egy jól eső önkielégítéshez semmi másra nincs szükség a saját markukon kívül, a jelek szerint egyre többen keresnek valamilyen élvezetesebb alternatívát a feladatra. Persze, azt mindannyian jól tudjuk, hogy a kellően nedvesített női vaginánál nincs finomabb érzés a férfiember számára, azonban ez a manna számtalan esetben hiányozhat az életünkből, még stabil párkapcsolat esetén is; elég, ha csak a menstruációs ciklusokra, vagy a terhesség késői szakaszában jelentkező megszorításokra gondolunk, de a távkapcsolat is lehet egy olyan tényező, amely miatt végül még egy vérbeli macho is önmagához (vagy éppen egy segédeszközhöz) nyúl.

A férfiak jelentős része szerint egy jól eső önkielégítéshez semmi másra nincs szükség a saját markukon kívülForrás: Thinkstock

Jól tudják ezt Fleslight-ot piacra dobó „Interactive Life Form" szakemberei is, akik a termék 1998-as (!) bemutatása óta az eredeti változatot számtalan formában tovább fejlesztve örvendeztetik meg az újdonságokra fogékony férfiak közösségét.

A napjainkra már minden elképzelhető formában és belső mintázattal elérhető Fleshlight termékcsaládból mi a „Pink Lady" Stamina Training Unit-ot (röviden, STU) kaptuk meg tesztelésre. Ezt a változatot kifejezetten az „állóképesség" fejlesztésére szánta a gyártó, ennek megfelelően a belső mintázat kialakításakor nem a valósághoz történő szolgai hűséget tartották szem előtt a tervezők, sokkal inkább a pénisz lehető leghatékonyabb izgatását tűzték ki célul.

Az STU alkalmazásával a gyártó állítása szerint a férfiak zöme kétszer gyorsabban juthat el az orgazmusig, mintha hús-vér hölggyel lenne együtt, ezért aztán véleményük szerint minden STU-val eltöltött perc „éles" körülmények között kettőnek számítana. Hogy a marketing szövegből mennyi valósul meg a gyakorlatban, arra a későbbiekben még visszatérünk, elsőként azonban nézzük meg, konkrétan hogyan is épül fel ez a legendás segédeszköz.

A Fleslight STUForrás: fleshlight.com

Ahogyan az a termékfotókon is látszik, a „Fleshlight" név közel sem a véletlen műve: a termék védjegyének számító műanyag borítás zseblámpa formát kapott, azonban az egy átlagos lámpánál jóval nagyobb dimenziókkal rendelkezik, ide értve a termék súlyát is. Az STU külső borítása kemény műanyag, amely alsó része részben vagy egészben lecsavarható; utóbbi funkcióra a könnyed tisztíthatóságon felül a használat során is fontos szerep hárul, hiszen segítségével a tubusba áramló levegő mennyisége is szabályozható, amellyel együtt használat során a szívó érzés erőssége nagymértékben befolyásolható.

A kemény vázon belül kapott helyet a belső „tömlő" rész, amellyel tulajdonképpen fizikailag kapcsolatba kerülünk majd. Ez a tömlő különféle színben, belső mintázattal, illetve külső dizájnnal is kapható, ezért aztán ízlésünknek megfelelően választhatunk popsit, ajkakat, vagy éppen vaginát formáló - és annak felépítését imitáló - darabok közül is. A tömlő minden esetben egy szabadalmaztatott összetételű, a valósághoz megdöbbentő mértékben hasonlító szilikonból készül, amely a jelek szerint még a nőket is gondolkodóba ejti, legalábbis Dóri igencsak megdöbbent a hasonlóságon.

Magam sem tudom, a szobánkba váratlanul belépve mi lepett meg jobban: az, hogy Dóri egyik kezével magát simogatja, miközben hümmögve ujjazza az STU-t, vagy az, hogy szemérmetlen őszinteséggel az arcán jelenti ki, hogy a hasonlóság olyannyira megtévesztő, hogy legújabb szerzeményünket vizsgálgatva önkéntelenül is nedvesedni kezdett odalent...

,,A hasonlóság olyannyira megtévesztő, hogy legújabb szerzeményünket vizsgálgatva önkéntelenül is nedvesedni kezdett odalent"Forrás: Thinkstock

Ami az anyaghasználatot illeti, tapintásra az STU tényleg elképesztő mértékben hajaz egy hús-vér női nemiszervre. Mindössze egyetlen dologban tér el jelentősen a gyönyör kelyhétől, ez pedig a hőmérséklete: nyilvánvalóan a testhő hiánya sokat visszavesz az élményből, bár ez egy melegítő hatású síkosító alkalmazásával részben áthidalható.

A másik, inkább csak szubjektív észrevétel, hogy az STU anyagát és bejáratát egy igazán szűk és hamvas hölgy puncijáról mintázhatták, ugyanis olyan feszes, hogy tapintásra egészen biztosan nem a MILF szó fog eszünkbe jutni. Ez részemről egyértelműen pozitívum, ahogyan a segédeszköz szűkössége is, ráadásul utóbbi paramétert tekintve azoknak sem kell aggódniuk, akik a jamaicai bobcsapatot is zavarba hozó méretű férfiassággal indulnak csatába; szokásos banán tesztünkön az STU könnyedén átment, azaz átlag feletti felszereltséggel rendelkező férfitársaim is bátran bizalmat szavazhatnak a segédeszköznek, már amennyiben kedvelik a kissé feszesebb érzést. Aki valamilyen okból kifolyólag - mérettől függetlenül - „harangozni" szeret, az inkább keresse fel a legközelebbi plébániát, az STU nem az ő játékszere lesz.

A tényleges tesztelés megkezdése előtt jól nevelt férfiként az előjátékkal kezdtem, amely során fény derült az STU minden rejtett titkára: a belső borítást végig simítva apró gyöngyök sokaságát érezni, amelyek kellően masszívak ahhoz, hogy a rendeltetésszerű használat során intenzív élményt nyújtsanak a pénisznek, de még véletlenül sem annyira kemények, hogy erőteljesebb igénybevétel mellett sérülést okozzanak. A belső egyébiránt extrém nyúlékony, mind hosszát, mind átmérőjét tekintve, ezért aztán nehezen tudok elképzelni olyan méretet, amellyel a játékszer használhatatlan lenne.

A belső borítást végig simítva apró gyöngyök sokaságát érezni, amelyek kellően masszívak ahhoz, hogy a rendeltetésszerű használat során intenzív élményt nyújtsanak a pénisznekForrás: fleshone.com

Az STU-val történő örömszerzés történhet óvszerben, vagy anélkül is, a gyártó higiéniai okokból előbbit javasolja, én pedig egyértelműen az utóbbit; óvszerrel használva sokat veszít intenzitásából, ezért azt javaslom, inkább fordítsunk nagyobb figyelmet a tisztítására használat után, minthogy megfosszuk magunkat ettől az elképesztően intenzív élménytől.

Merthogy, az érzés, amelyet a Fleshlight STU-val átélhetünk, jóval több, mint elképesztő: a segédeszköz gyakorlatilag péniszünk minden pontját extrém mértékben izgatja, az eszköz alján található légszeleppel pedig a hímvessző mozgása során érezhető vákuum és ellenállás mértéke is kedvünk szerint szabályozható.

Az érzés egyszerűen varázslatos,

az STU belső fala minden helyzetben szorosan öleli a hímvesszőt, ráadásul ehhez – a kínai másolatokkal szemben – kívülről nem kell nyomást gyakorolnunk az eszköz falára. A gyártó állítása, mely szerint az STU mintázatával kétszer olyan gyorsan érhető el az orgazmus, mint valódi együttlét során, pusztán a fizikai ingereket figyelembe véve közel sem túlzó kijelentés, azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy fejben teljesen más helyzet az, amikor az ember magával edz a szobában kuksolva, mint amikor a párjával együtt robog a csúcs felé. Mindezek okán az én esetemben időben nem sikerült ráverni a Dórival megszokott szintünkre, de az STU alapvető célja nem is ez, éppen ellenkezőleg, a szexuális együttlétek hosszának megnyújtása, mégpedig az önállóan végzett edzésmunka segítségével.

Erre pedig minden további nélkül alkalmas a kiegészítő, hiszen ahogyan azt már említettem, elképesztő mértékben képes izgatni a péniszt, ezért önmagunk szórakoztatásán felül az elnyújtott orgazmus módszerén alapuló tréningekhez is kiválóan alkalmazható.

A STU elképesztő mértékben képes izgatni a péniszt, ezért önmagunk szórakoztatásán felül az elnyújtott orgazmus módszerén alapuló tréningekhez is kiválóan alkalmazhatóForrás: Thinkstock

Nem beszéltünk még a segédeszköz tisztításáról, amely minden hasonló termék esetében igen kényes kérdés. Nos, a Fleshlight esetében nem kényszerülünk komolyabb műveletsorra, hiszen a tömlőt a burkolatból kivéve mindkét alkotó elem játszi könnyedséggel átmoshatóvá válik, bár az alkalmazott tisztítószer kiválasztásakor érdemes figyelembe vennünk, hogy a gyártó a művelethez elsősorban a saját márkás tisztító és ápoló szereit ajánlja.

Mi a magunk részéről nem éltünk a lehetőséggel, a feladathoz csak a háztartásunkban fellelhető antibakteriális kézmosót és fertőtlenítőt, illetve szárítás után egyszerű babahintőport használtunk fel, és a tesztidőszak közel 1 hónapja alatt még nem találtunk anyagsérülésre utaló jeleket a terméken. Nagy kérdés, hogy a közel 20 ezer forintért beszerezhető segédeszköz vajon meddig bírja majd a gyűrődést, azonban jelen pillanatban úgy tűnik, hogy megfelelő tisztítás és ápolás, no és persze épeszű használat esetén nem kell aggódnunk a termék tartósságát illetően.

Összegzés:

Megéri-e beszereznünk egy tetszőleges Fleshlight terméket, amikor jobb kezünk minden hasonló feladatra alapból is rendelkezésre áll? Mindenképpen! Egyfelől az a fizikai inger, amely például az STU-val elérhető, egészen biztosan köröket ver a kétkezi örömökre, másfelől, ha úgy tekintünk a segédeszközre, mint hathatós, mégis biztonságos edzőtársra a jobb szexuális teljesítmény elérése érdekében, máris nem tűnik olyan vészesnek a minőség tükrében amúgy sem eltúlzott vételár.

A Fleshligt „Pink Lady" Stamina Training Unit-ot az Erotikashow.hu webáruház biztosította számunkra, amit ezúton is köszönünk.

Krisztián és Dóri