Hihetetlen, de létezik olyan ember, aki több száz piercinggel a testében éli a mindennapjait. Ez a férfi például közel 300 ékszert hord a péniszén: Videó! 

Rolf Buchholz nem mindennapi gyűjteményének köszönheti a hírnevét: mások bélyeget vagy elefántszobrot gyűjtenek, Rolf azonban testékszereket halmoz fel a saját testén. Jelenleg 453 piercinggel rendelkezik a teste legkülönbözőbb területein.

318 ékszer található a feje környékén: 16 a jobb és 15 a bal fülében, 25 a szemöldökeiben, 158 a szája körül, 94 a szájában, 8 az orrában, és 2 a nyelvében. 

3 található a mellbimbójában, 4 a köldökében és 8 minden más egyéb helyen. A legmegdöbbentőbb azonban az, hogy a péniszébe 278 ékszer van beszúrkálva. Vajon egy ilyen díszekkel tarkított hímvesszővel, hogyan tud szexuális életet élni? Egy német csatorna a napokban meg is kérdezte a dortmundi férfit, aki nemes egyszerűséggel elárulta: nem él nemi életet, és ha ez hiányozna a számára, akkor már megvált volna a piercingektől. 

Így néz ki meztelen felsőtesttel a férfiForrás: Facebook

Buchholz egyébként a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült a rengeteg testékszerének köszönhetően - írta meg az AllesMünster.