A Szeretlekmagyarország.hu újságírója nem volt rest, regisztrált az ország leghíresebb (hírhedtebb) sugarbaby- és sugardaddy-keresőjébe. Az újságíró nem akarta átverni a különös társkeresőn vadászókat, így már a bemutatkozásában feltüntette: cikket ír a jelenségről.

Szép számmal akadtak így is, akik őszintén meséltek arról, milyen tapasztalatokra tettek szert, már ami a pénzes pasikra hajtó hölgyeket illeti. Olvasva a cikket és az ebben szereplő történeteket (amiből hamarosan szemezgetünk is), egyetlen kérdés kezdett motoszkálni bennem. De erről később...

Ez az oldal - ami egyébként már óriásplakátokon is hirdeti magát városszerte -, arra hivatott, hogy egy viszonylag szűk réteg igényeit kielégítse: itt találhatnak maguknak játszópajtást azok a jóképű, gazdag pasik, akiknek nincs idejük/kedvük egy klasszikus párkapcsolatra és az ezzel járó nyűgökre. De elvben természetesen ezzel a csinos, ám kevésbé jó anyagi helyzettel rendelkező lányok is megtalálják azt, amit keresnek: az igazi Pretty Woman-sztorit. A kereslet-kínálat tehát megtalálja egymást, és ebben az álomvilágban mindenki boldog. De hogy működik ez a valóságban? Azt csak azok a hipergazdagok tudják, akik egymás között cserélgetik azokat a nőket, akiket a sugardaddys oldalon regisztráló úriemberek csak keresgélnek. De akkor milyen hölgyek vannak itt valójában?

Forrás: Thinkstock

Adott egy gazdag (vajon mit nevezünk gazdagnak?) pasi. Vagy olyan, aki ugyan nagyon szép és okos, tele van pénzzel, és senki nem tudja, miért, de hosszú évek óta szingli (hahaha), vagy olyan, aki sokévnyi házasság után nem kap meg mindent otthon, amire vágyik: a feleség fáradt, adott esetben már a szikra sem úgy lobban be köztük, mint sok-sok évvel ezelőtt. De a világért sem válna el, hiszen ott vannak a gyerekek, és még mindig jobb egy meglévő, de rossz házasságot fenntartani és időnként kikacsingatni abból, mint borítani mindent, és új életet kezdeni. Tehát az álompasi (haha újra) vagy a családapa regisztrál, és partnert keres. 

A prosti nem jó, mert vele rideg és érzelemmentes a szex, ami nem igazán kielégítő, és ha már úgyis fizetni kell az intim együttlétért, akkor legalább egy cuki egyetemistának teszi mindezt. 

Az már más kérdés, hogy azt nem tűri el adott családapánk, hogy a hiperszexi/übercuki/okos egyetemistalány mással is megossza az ágyát. Vagyis: klasszikus szeretőt keres, egy kevésnyi juttatásért cserébe.

Sokat meséltek a férfiak, és a legtöbbjük csalódott: az a tapasztalat ugyanis, hogy a lányok túl sok pénzt szeretnének (vajon mennyi ezért a szolgáltatásért a túl sok?) és a legtöbbről kiderül, hogy hivatásos. Tehát ott vannak, ahol az elején. 

Forrás: Thinkstock
De mennyi az annyi?
Az elmondottak alapján a lányok lakást és nagyjából 400 ezer forintot szeretnének kapni, míg a férfiak maximum havi 50-100 ezer forintnyi összeget szánnának az alkalmi légyottokra.

Uraim! Ugye nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy azok a lányok, akik pénzért/lakásért/táskáért/tandíjért adják magukat oda valakinek, azok prostik!? Akkor is, ha nem egyetlen alkalommal bújnak ágyba veletek, hanem hosszabb távon teszik mindezt. 

Minden ugyanaz, mint régen, csak a köntös változott:
puhább lett és színesebb. 

A kérdés csupán az: 

Ha intelligens/szerethető/kedves/szép lányt kerestek, aki nem hisztizik, ha sok a dolgotok, és aki örül minden apróságnak, amit csak kap tőletek, akkor miért nem a normális lányok között keresgéltek?

Forrás: Thinkstock

És akkor álljon itt egynéhány szösszenet, tőletek: 

„- Szeretnék élményeket gyűjteni, értelmes emberrel, akivel megoszthatom, úgy nem sajnálom. De ha a pénzért cserébe csak lesz*p, az nem elég, abban nincs tartalom. Köszönöm szépen, lesz*tak már elegen, ennél már többre vágyom. - Fizetnél néhány százezres havi apanázst, ha meglenne az értelmes lény? - Dehogy fizetnék, magamért szeressen. Ha valakit szeretek, megkap többet is, de az, hogy pénzért szexelünk, nekem kevés. Én az elejétől kezdve értelmes, érzelmileg értett, izgalmas nőt keresek, és a legkevésbé sem olyat, akinek kéne a pénzem."

- Felajánlják a lányok, vagy neked kell írni? - Fel, persze. Most írt rám egy kislány, talán tizenéves, hogy a barátnőjével kényeztetne 60 ezerért. Írtam, hogy nem érdekel, és később visszaírt, hogy 40-ért is mehet. Nyilván nem vettem igénybe."

„Olyan is volt, hogy fizettem érte, profi volt, de annyira hideg az egész, hogy elsírtam magam, és eljöttem. Máskor meg segítek, ahol tudok. Egy lányt megerőszakolt innen egy pasi, fizettem a pszichológusát, a másiknak munkát ajánlottam ehelyett, de nem élt vele."

Forrás: Thinkstock

„ ... inkább a rosszlányokról ideszabadult lányok keresik így a megvalósult Pretty Woman-sztorit. Ráadásul háromszoros szorzóval, mint amúgy. Ezt is leellenőriztem. Mindig, amikor írják, hogy mondjuk 70 000 egy alkalom, akkor megnézem, fent van-e a hölgy rosszlányokon. Nemegyszer volt, hogy felhívtam a rosszlányokos számon, és megkérdeztem, mennyi az annyi, és ott 20 az átlag ugyanerre."

Hölgyeim, néhány elgondolkodtató megjegyzés az itt „párt" kereső uraktól:

„Vannak olyan egyetemista lányok, akik ingyen is ugyanezt csinálnák. Ismerkednek a testükkel, a határaikkal, az erkölcsükkel, a pasik testével, kóstolgatják az életet. És bőven elég nekik havi egy 30 ezres Zara-vásárlás és egy kolidíj-kifizetés."

„Van ez az életszínvonal-elvárás, ami baromság, mert nem havonta, hanem naponta várnak el pénzt a magukat luxuskurváknak gondoló fiatal lányok. A szüleik büszkék lehetnek rájuk." 

„Nem vagyok dühös, csak minden itt eltöltött perc haszontalan, és egyre inkább kezdem nem tisztelni a nőket. Ami mondjuk gáz, mert ez rám nagyon nem jellemző gondolkodás."

„Két lánynál voltam, elvileg nem prostik, de fizettem. Ügyesek voltak, de nem volt jó a szex. Sokszor közben idegennek érzem magam, és bevillan a mit keresek én itt dolog is... azért becsületből befejeztem."

Konklúzió
A nők pénzes pasikat keresnek, akik némi szexért cserébe sok pénzt, jobb életszínvonalat kínálnak. Ugyanitt a pasik olyan tökéletes lányokat keresnek, akik nem k*rvák.