Amikor azt gondoljuk, hogy a szexuális segédeszközök piacán már nincs új a nap alatt, rendre bemutatkozik egy olyan új termék, amely ellentmondást nem tűrve utasítja maga mögé a játékszerek szinte teljes mezőnyét. Így robbant be a köztudatba néhány évvel ezelőtt a máig méltán népszerű Womanizer, és jó eséllyel ez a sors vár az Adultex 2017 kiállításon aranyérmet szerző Zumióra is.

A két eszköz közötti párhuzam tovább erősödik, ha tisztázzuk: a Zumio pontosan azt ígéri a hölgyeknek, mint nagynevű versenytársa, mégpedig az adottságoktól függően 1-5 perc alatt bekövetkező garantált orgazmust. 

Teljesen eltérő azonban az idilli pillanat eléréséig vezető út: amíg a Womanizer a léghullámos technológiával izgatja a női test legérzékenyebb pontját, addig a Zumio a jól bevált, ujjakkal végzett maszturbálást helyezi gyökeresen új megvilágításba.

A Zumio pontosan azt ígéri a hölgyeknek, mint nagynevű versenytársa, a WomanizerForrás: womanizer2go.com, Dóri és Krisztián

A prémium minőségű segédeszközt piacra dobó vállalat közleménye alapján a Zumio mintegy háromévnyi fejlesztés és tesztelés végeredménye, amely során számtalanszor alakították át az örömszerzőt kisebb-nagyobb mértékben, így a forgalomba kerülő változat olyan erényekkel bír, amellyel egyik konkurense sem. A titok a nagy amplitúdójú rezgésforma, illetve a körkörös mozgás kombinációjában rejlik; a néhány centiméteres szárra rögzített parányi gömb szokatlanul intenzív vibráció átadását teszi lehetővé viszonylag kis területen, mindemellett lényegesen gyengédebb is az érzékeny felszíni idegvégződésekkel szemben, mint a klasszikus vibrációs eszközök. A felhasználási lehetőségek körét bővíti, hogy a Zumio kis mérete miatt arra is alkalmas, hogy úgy izgassuk vele a klitorisz mellett fekvő erogén zónákat, hogy magát a csiklót szinte semmilyen inger ne érje, 

ezzel a módszerrel pedig az előjáték egy teljesen új dimenziója nyílhat meg a párok előtt. 

A Zumio használata rendkívül egyszerű, hiszen különféle programokkal nem rendelkezik, mindössze a folyamatos rezgés intenzitása szabályozható 9 lépésben. Nincs is szükség ennél többre: Dóri véleménye szerint a leghatásosabb az első két fokozat, ezekben nyer értelmet leginkább a speciális, mélyreható rezgésforma. Apró, de rettentő hasznos figyelmesség, hogy a Zumio billentyűzárat is kapott, így utazás közben nem kell vétlen lemerüléstől vagy sokat sejtető, váratlan hanghatásoktól tartanunk! Kellemetlen zajjal szerencsére a használat során sem szembesülünk majd, hiszen az eszköz - szemben az éppen azt használóval ;) - kifejezetten csendes, még a leggyorsabb fokozaton sem zavaró a hangja.

A lila színben pompázó játékszer töltése első körben az átlagosnál hosszabb időt vett igénybe, amelyet követően a próbánk során nagyjából 4 órán át üzemelt maximális teljesítményen. Később a töltés ideje jelentősen lecsökkent, egy 2A teljesítményű adapter használatával már bő 4 óra alatt végbement a folyamat. A kissé komótos tempó oka vélhetően az, hogy a teljes vízállóság jegyében semmilyen csatlakozó nem került az eszközre, ezért a beépített akkumulátor indukciós módon tölthető, mégpedig a mellékelt dokkoló segítségével. Ízléses, és nem utolsósorban jól működő megoldás ez, a magunk
részéről mindenképpen szorgalmaznánk a használatát egyéb termékek esetében is. A dokkoló tápellátására egy microUSB-kapu szolgál, így szükség esetén akár egy átlagos telefontöltővel is megetethetjük az elektronokra éhező bajtársunkat. A töltés aktuális állapotáról az állomáson elhelyezett LED nyújt tájékoztatást, amely alapesetben visszafogott ütemben villog, a művelet végeztével pedig állandó borostyánsárga fénnyel világít.

A Zumio használata rendkívül egyszerű, hiszen különféle programokkal nem rendelkezik, mindössze a folyamatos rezgés intenzitása szabályozható 9 lépésbenForrás: Dóri és Krisztián

Nos, eddig az elmélet, lássuk, hogyan boldogult az újdonság éles helyzetben Dóri combjai között! 

„Tudom, hogy egy vibrátor értékelése során nem kellene figyelembe vennem, mégsem mehetek el szó nélkül (soha nem is teszem) a csomagolás mellett! Zümi (merthogy így neveztem el) egy nagyon ízlésesen kidolgozott dobozban érkezett hozzánk, ami csak finoman sejteti, mire is használható pontosan a benne rejlő játékszer. Krisztiánnal abban mindketten egyetértettünk, hogy ez az eszköz bárminek kinéz, de vibrátornak egészen biztosan nem, ez pedig bizonyos szempontból (óvatlan szülők és a csemete esete, például) kifejezetten hasznos tulajdonság! Azt hiszem, utoljára a Womanizer Pro40-nel kapcsolatban volt hasonló érzésünk, de a Zumio még annál is hétköznapibb megjelenésű, valódi célját első pillantásra csak kevesen ismernék fel. No, de azért mégis csak egy vérbeli játékszerről van szó, úgyhogy egy jó félnapos töltést követően izgatottan vettem kézbe (is) az újdonságot! 

A használattal kapcsolatban kezdetben picit gondban voltam, mert az első próbák során egyszerűen nem tudtam elég ideig a csiklómon tartani Zümit, annyira csikizett! 

Körözve picit a kisajkaim környékén, már kezdtem érezni, hogy nem lesz ez rossz, bár ekkor még úgy gondoltam, esélytelen, hogy néhány perc alatt elmenjek tőle. Hogy mekkorát tévedtem, azt nem egész 3 perc múlva a lakóközösség szemfülesebb tagjai hallhatták is, az orgazmus ugyanis olyan váratlanul tört rám, hogy a szokásos hangtompítómért (kispárna) sem volt már időm nyúlni!

Miután összeszedtem picit magam, Krisztián kaján mosolya és kérdő pillantásai kereszttüzében levontam a tanulságot. A Zumio teljesen más élményt ad, mint egy klasszikus vibri, vagy akár a hagyományos szeretkezés. 

Irtó gyors, szinte a semmiből előtörő orgazmust okoz, ami rettentően erős, és egyetlen pillanat alatt söpör át a testen. 

Nincs felfelé ívelés, nincs a csúcspontot követő pár perces csillapodás, csak egyetlen hatalmas bumm van, amibe beleremegek a talpamtól a fejem búbjáig! Összegezve mindezt, Krisztián javasolta, hogy folytassuk tovább Zümivel, hátha ismét összejön a tűzijáték, a gyártó szerint erre ugyanis jó esély van. Sajnos nekem nem sikerült újra elélvezni tőle, mert a hiperérzékennyé vált csiklóm egy ideig nem volt képes elviselni az izgága gömböcske érintését!

,,Irtó gyors, szinte a semmiből előtörő orgazmust okoz, ami rettentően erős, és egyetlen pillanat alatt söpör át a testen"Forrás: Thinkstock, Dóri és Krisztián

Arra azonban nagyon is jó volt ez a próba, hogy ráeszméljünk, a Zumio előjátéknak sem utolsó, sőt! Okosan használva eszméletlen módon képes felhúzni engem, és amíg a Womanizerrel viszonylag nehéz leállni az utolsó előtti szinten, ezzel a játékkal ez tulajdonképpen csak egy kis mozdulat (és jókora önuralom) kérdése. A mi esetünkben az effajta „bemelegítés" olyan jól működik, hogy a Zümivel felvezetett együttléteink többségét régen látott-hallott mértékű cuppogás kíséri, annak ellenére, hogy az első orgazmusom után általában picit szárazabbá válok odalent. Egy szó, mint száz, egy kis játék a Zumióval garantáltan meghozza a kedvet egy kiadós szeretkezéshez még egy fárasztó hétköznap után is! 

Szokatlanul könnyű helyzetben vagyunk a Zumio értékelése kapcsán, hiszen a temérdek pozitívum mellé ezúttal egyetlen említésre méltó negatívum sem társul. A segédeszköz kiválóan teljesít a mindennapi használat során, minősége elsőrangú, az általa elérhető orgazmus pedig bombabiztos. A vételárat illetően szintén nem lehet okunk a panaszra, különösképpen, ha figyelembe vesszük a nemrégiben megszerzett „Legjobb új Felnőtt Termék" minősítést. Bennünket meggyőzött!

A Zumio-t a Vágyaim.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!