Elkészült a világ eddigi legélethűbb szexbabája. Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mindössze egy apró baja van...

DS Doll Robotic Head néven került bemutatásra a világ eddigi legprofibb szexbabája. Egy szexuális segédeszközöket gyártó cég álmodta meg, és nagyon büszkék az eredményre, hiszen valóban nagyon különleges képességeket programoztak a "nő agyába". 

Úgy grimaszol, mint egy valódi emberForrás: NORTHFOTO/© Ex Doll / SWNS.com/Ex Doll / Swns.Com

Hangfelismerő szoftverrel rendelkezik, ezért képes válaszolni bizonyos kérdésekre, vagyis alkalmas a társalgásra. Emellett énektudása is van, nem beszélve arról, hogy pont úgy mosolyog, mint egy igazi nő. 

A baba okostelefonnal és PlayStationnel is irányítható, mindössze egyetlen baj van vele: kizárólag kínaiul ért és beszél. De tervbe van véve, hogy beprogramozzák angol nyelvre is, ha minden a terv szerint halad - írta meg a DailyMail

Így aki már most szeretne megismerkedni vele, az szerezzen be egy kínai szótárt, és valakit, aki el tudja olvasni a szavakat. 

Élethű gumipasival szexelt egy nő a kamerák előtt (18+)
A guminő már régóta lejárt lemeznek számít, hiszen egyre több élethű szexbabát dobnak piacra, aminek minden testrésze annyira hasonlít egy élő emberére, amennyire csak lehet. Egy újságírónő, Karley Sciortino nemcsak megnézte a férfi szexbabát, hanem ki is próbálta, mindezt kamerák előtt: Videó!