Nagyon sok olyan dologban lelik örömüket a lányok, amikről nem feltétlenül beszélnek, hiszen nem is kell mindenkinek tudni. Ami jó, az jó, legyen szó akár arról, hogy a férfimosdóban pisilnek, ha a nőiben túl hosszú a sor, vagy éppen arról, milyen élvezetes kitépni egy kósza szőrszálat.

A lányoknak is megvannak a maguk kis titkai, amiről nem szeretnek beszélni. Olyan dolgok, amiket csak akkor csinálnak, ha senki nem látja, vagy hallja őket! A BuzzFeed azonban nem törődik a titkokkal, az egész világnak megmutatta, milyen élvezetek vannak a nők életében, amik nem feltétlenül szexisek sőt, a legkevésbé sem azok, de ettől még örömet okoznak.

1. Mellsimogatás, mintha csak stresszlabda lenneA mellbimbók vagy az egész mell simogatása gyömöszölése nem a szexuális vágy fokozása miatt történik, hanem csak azért, mert jól esik. Nem is csinálja senki sem pasi előtt, csak egymagában, mert nehezen lehetne ellazulni, miközben valaki bámul.

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed

2. Játszadozni a szeméremdombbal tévénézés közbenEnnek sincs semmi köze a szexhez, csak az ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz. A kanapén feküdve, tévénézés közbe játszadozni egy testrésszel csupán unaloműzés, egy jóleső melléktevékenység.

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed

3. Kihúzni egy kósza szőrszálat egyetlen rántássalNincs is annál kellemesebb érzés, amikor a dolgok a helyükre kerülnek, vagy éppen egy oda nem illő dolog távozik. Ilyen a kósza szőrszál kihúzása is, és még nagyobb öröm, ha már elsőre sikerül!

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed

4. A férfivécét használni, ha a nőinél túl nagy a sorAbban megegyezhetünk, hogy ez nem olyan nagy titok. Ha hív a szükség, és főként, ha már régóta hív, akkor az üresen kongó férfivécé magát a mennyországot jelenti, szemben a nőivel, ahol kígyózó sorok állnak. A legjobb, a megkönnyebbülés, utána tényleg a fellegekben jár az ember!

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed

5. Kiereszteni a gáztIgen, bevallhatjuk, hogy bizony a lányok is eregetnek, de ők jobban szeretik, ha nincs közönsége a „műsornak". Otthon, egyedül a négy fal között jó csak, ahol nem kell aggódni a furcsa pillantásokért.

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed

6. Hajmosás helyettA lustaság fél egészség! Ezt gyakorlatilag bármire rá lehet húzni, így a hajmosásra is. Mindenki szeret csalni egy kicsit a szárazsamponokkal, vagy púderekkel: gyorsabb, a végeredményben pedig látszólag nincs különbség!

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed

7. Kinyomni egy befelé nőtt szőrtüszőtEz hasonlóan élvezetes, mint pattanásokat nyomkodni. Senki nem tudja, hogy miért, de mindenki szereti csinálni, persze csak titokban!

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed


8. Gratulálni egy másik lánynak, és mosolyt csalni az arcáraAz utolsó az egyik legjobb dolog, mert egy barátnődet, vagy szerettedet mosolyogni látni igazán jó érzés. És tudni, hogy ezt te okoztad, legalább olyan kellemes - ha nem jobban -, mintha téged is megdicsértek volna! Hajrá lányok!

Forrás: Becky Barnicoat for BuzzFeed