A segédeszközök piacának szürke eminenciásai a G-pont vibrátorok, amelyek annak ellenére, hogy felépítésük csak minimális mértékben változott az elmúlt évek során, máig töretlen népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében. Tesztelő párosunk ezúttal egy kifejezetten olcsó, mégis jó minőségű megoldást tehetett próbára, lássuk, hogyan boldogultak a kihívással!

A Cotoxo viszonylag új márkanév a szexuális segédeszközök piacán, ennek megfelelően a gyártó a megszokottnál lényegesen kedvezőbb árszabással száll versenybe a vásárlók kegyeiért. A kirívóan jó ár/érték arányból talán már sejthető, hogy a Cotoxo termékek tervezését és előállítását végző „Cautox International" egy kínai székhelyű vállalat, azonban jelen esetben nyugodtan búcsút inthetünk a negatív sztereotípiáknak, hiszen a vállalat nem titkoltan az egyik legnagyobb OEM beszállító, azaz jó eséllyel az ismertebb vállalatok termékei - illetve azok alkotóelemei - közül is készül itt egynéhány. Mindezek fényében talán nem meglepő, hogy a gyártó általunk tesztelt „alap" vibrátora a kedvező ár ellenére nívósra sikerült, de hogy mennyire, azt Dóri hamarosan részletesen is leírja majd.

Cotoxo DolphinForrás: Dóri

Nézzük a száraz tényeket!

A Cotoxo Dolphin egy klasszikus felépítésű, 1 motoros G-pont vibrátor, amely átlagos fizikai méretekkel, illetve átlagon felüli teljesítménnyel rendelkezik. A hangzatos név által sugalltal szemben a vibrátor csak korlátozott mértékben vízálló, azaz fürdőkádba merítve például nem használható, azonban a csap alatti tisztítást minden további nélkül elviseli, ez pedig (Dóri szerint) a hölgyek többségének untig elég. A felhasznált anyagok minősége elsőrangú, egyértelműen összevethető a neves gyártók nem ritkán másfélszer ennyibe kerülő termékeivel, ahogyan az összeszerelés alaposságát sem érheti rossz szó. A „hasznos" részét tekintve 15,5 centiméter hosszú, legvastagabb pontján 3,5 centiméteres átmérővel bíró Dolphin egy 600 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amelyet szabvány 2 Amperes adapterrel nagyjából 3 óra alatt tölthetünk fel nulláról száz százalékra.

A művelet megkezdéséről a bekapcsoló gombba integrált LED szolid villogása nyújt tájékoztatást. A dobozában egy praktikus tároló tasakot is rejtegető játékszer töltőkábele sajnos ezúttal is egyéni kivitelű, cserébe a tűs megoldás másik vége szabvány USB-A típusú,

azaz a vibrátor akár egy notebookra csatlakoztatva is feltölthető.

Forrás: vagyaim.hu

A kezelőszervek kialakításakor a segédeszköz minimalista formavilága érvényesült, ezért egy, azaz 1 darab gomb szolgál minden funkció elérésére. Ez a használat során nem okoz problémát, sőt; az általunk tesztelt eszközök tükrében bátran állítjuk, hogy az egyszerű kezelhetőség a játékszerek használata közben sokszor fontosabb, mint a rendelkezésre álló funkciók köre. Persze, ez utóbbi tekintetében sem áll rosszul a Delfin, hiszen a klasszikus, 3 fokozatban elérhető konstans rezgés mellett 8 darab egyéni mintával is kényezteti használóját. Ezek közül egy-két változat olyan jól sikerült, hogy Dóri tetszését is elnyerte, pedig ő többnyire a folyamatos rezgést preferálja a vibrátorok használata során:

„Kicsit rendhagyó módon kezdtem ebbe a tesztbe, mert Krisztián kvázi meglepetésként adta a kezembe a Dolphint. Nagyjából annyit tudtam róla, hogy egy G-pont vibrátort fogok kipróbálni. Utólag persze már megértettem, hogy a fene nagy titkolózás azért volt, mert a „ház ura" azt szerette volna, ha végül az ártól függetlenül mondok majd véleményt. Szóval, azt nem tudtam, ki a gyártó, de elsőre azt mondtam, hogy Close2You, vagy talán Svakom termék lehet, és ez szerintem mindent el is mond a minőségről! A borítás puha, könnyen tisztítható, nem gyűjti túlzottan a szöszöket, egyszóval éppen olyan, amilyennek lennie kell. Ami a dobozt illeti, az is rendben van, kicsit talán sok a hangzatos felirat („The vibrator comes from the ideals of dolphin it bring people more pleasure..." ), de ezt kivéve nincs baj vele,

ha valaki ajándékba szánja, akkor sem lesz ciki.

Forrás: vagyaim.hu

Az első lépésekkel picit meggyűlt a bajom, semmi komoly, csak a szokásos: a billentyűzár viccelt meg. A bekapcsolás hosszú gombnyomással történik, de ezután meg sem rezzen a kis apróság, újabb (de már rövidebb) gombnyomásra van szükség az életre keltéséhez. Miután sikerült rájönnöm a trükkre, rögtön végig is próbáltam a programokat. Elsőként a sorban háromféle erősségű „klasszikus” rezgés jön, ezután következnek a trükkösebb programok, amelyek közül néhány már ismerősnek tűnt a Svakom Amyből. Van azért teljesen egyéni rezgésforma is, például a hangzásában (és érzésében is) a szirénázó mentőautóra emlékeztető verzióval eddig szerintem még nem találkoztam, de a hosszú rezgések és gyors, erőteljes „rúgások" váltakozásából álló verziók között is volt olyan, ami határozottan újszerűnek tűnt.

Persze a lényeg nem a funkciók száma, hanem az, hogy mennyire válik be a kütyü a gyakorlatban, ezért hát gyorsan „mélyvízbe” dobtam a Kis Delfinemet! 

Az első reakcióm az volt, hogy a rezgés nagyon finom és intenzív, pedig még csak az alap fokozatnál tartottunk. A második szint nekem tökéletesnek tűnik, pont annyira erős, hogy még ne legyen zavaró, de akár az orgazmushoz is elég. A harmadik fokozat szerintem már-már túlzó, de tudom, hogy vannak olyan lányok, akik az ilyesmit is szeretik, nekik ez biztosan tetszeni fog! A programok között az egyre erősödő, majd újból a nulláról felívelő volt a kedvencem, de sikerült a már említett „nínós" változattal is eltöltenem néhány emlékezetes percet! Apropó, nínó: a Delfin a füleket is kényezteti (nem úgy!), ugyanis nem bántó a hangszíne, persze ultra csendesnek azért nem mondanám. Combbal rászorítva szinte már semmi hangja nincs, de ennyi pénzért ennél többet tényleg kár lenne várni!"

Forrás: Dóri

A Cotoxo Dolphin jött, látott és győzött. Nem arról van szó, hogy ne lenne nála jobb G-pont vibrátor, mert van, de ha valaki nem szeretne egy kisebb vagyont költeni segédeszközre, ugyanakkor elvár egy általánosan korrekt minőségi szintet (2 év garanciával), ezzel az eszközzel nem nyúlhat mellé.

Fontos, hogy a Dolphin elérhető egy, a csiklót stimuláló rezgőkarral ellátott változatban is, ráadásul az sem kerül többe 12 ezer forintnál. A magunk részéről bátran ajánljuk a Cotoxo termékét, és izgatottan várjuk a vállalat hamarosan bemutatkozó új játékszereit. 

A segédeszközt a Vágyaim.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!