Egy kutatás megállapította azt a kort, amikortól a szexet már igazán és teljesen tudják élvezni a nők. Nem a 20-as éveikben, az biztos!

A női orgazmus talán a női nemi szervnél is misztikusabb téma, egy kutatásnak legalább azt sikerült kiderítenie, hogy mikortól élik át a nők a legintenzívebb orgazmust. A fiatalkor ugyan a szexuális felfedezések időszaka, de ez nem jelenti azt, hogy az élvezet is hatalmas! Az eredmények szerint legalábbis biztosan nem a 20-as éveikben élveznek a legnagyobbakat a nők, hanem sokkal később.

Ekkortól a legjobb a szexForrás: Thinkstock

Az orgazmus a korral egyre jobb és jobb lesz, de csak 36 éves kor körül érik el a nők a csúcsok csúcsát: ekkor érzik a legintenzívebb orgazmust, és e fölött. A magyarázat logikus: az idősebb nők már sokkal magabiztosabbak, jobban tudják érezni magukat a testükben, szexinek tartják magukat és azt is tudják, hogy mire vágynak, ráadásul el is merik mondani. Ezek pedig azt eredményezik, hogy sokkal felszabadultabban élvezhetik az együttléteket, ami így sokkal, de sokkal jobb lesz.