A férfi nem bírta hazáig, nem tudta leküzdeni a vágyát, a hölgy partnere pedig hajlandó volt rajta könnyíteni, persze az utcán. Másfél perc múlva pedig már mindenki ment a dolgára.

A nyilvános szex egyre népszerűbb, vagy csak egyre többször örökítik meg a látottakat a szemtanúk. Az biztos, hogy az interneten szélsebességgel terjednek a rajtakapott párokról készült felvételek. Az alábbi videóban sem tudták tűrtőztetni magukat a szereplők, főleg a férfi: neki nagyon sürgős volt a kielégülés.

A forgalmas utcán kényeztette szájával a nő a férfitForrás: Origo

A hölgy pedig szívesen könnyített rajta, orális szexben részesítette a férfit, persze nagyon sietősen, hiszen mégiscsak az utcán vannak. Mindössze másfél percbe telt, hogy a férfi eljusson a csúcsig, de aktus közben folyamatosan kémlelte az utcát, valószínűleg nem akart volna lebukni, de a kamerákkal nem számolt. Az orgazmus után nem volt semmi romantikázás, csak megtörölgette a hímvesszőjét a mellette lévő falba, majd fogta a táskáját és elszelelt. Érdekes, hogy nem kézenfogva távoznak, inkább egymás mögött, így még az is lehet, hogy nem egy pár voltak, csak két ismeretlen!