Azt hihetnénk, hogy a boldogsághoz minél több szexre van szükségünk, pedig ez nem feltétlenül van így. Egy kutatás megállapította, mennyiszer kell ágyba bújni ahhoz, hogy a felhők felett járjunk!

Sokan azt hiszik, hogy akkor egészséges és jól működő a kapcsolatuk, ha évek múltán is úgy falják egymást, mint ismerkedésük elején. Pedig a szexuális étvágy csökken minél jobban felfedezzük a másik testét, de ez nem jelenti azt, hogy probléma van a kapcsolatban! Az aktusok száma persze a fiatalok körében valamivel magasabb, mint az idősebbek körében, de nem feltétlenül kell hajszolni a szexet a boldogsághoz.

Ennyi szex kell a boldogsághozForrás: Thinkstock


Egy kutatás megállapította ugyanis, hogy mennyi összebújásra van szükség egy héten ahhoz, hogy örüljünk. Bizony, van egy konkrét és bűvös szám, ami elegendő a boldogsághoz, de persze ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne túlteljesíteni. Eszerint a megfelelő lelki és testi egyensúlyhoz heti egy ágyba bújás elegendő! A kutatások során 30 ezer ember szexuális szokásait vizsgálták meg, és azt találták, hogy az, aki ettől többször szexszel egy héten, nem boldogabb. Egyébként átlagosan nem is lövik túl az emberek ezt a számot, a fiataloknak persze még heti kétszer is összejön, de 30 és 39 év között bizony már a heti egy az átlagos, idősebb korban kell azonban vigyázni, ugyanis akkor már csak két-háromhetente élik át a romantikát.

Kiderült, hány éves kortól élvezik a nők a legjobban a szexet (18+)


Egy kutatás megállapította azt a kort, amikortól a szexet már igazán és teljesen tudják élvezni a nők. Nem a 20-as éveikben, az biztos! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!