Vannak, akik eleve kizárják, hogy a menstruáció ideje alatt bújjanak össze párjukkal, de nem vagyunk egyformák, ugyanis sokan még ilyenkor is vágynak a csúcsra. Nekik nem is kell száműzniük az életükből az élvezetet, csak egy kicsit jobban rá kell készülniük. Íme, néhány tipp, hogy menstruáció alatt is remekül menjen az együttlét.

1. Fontos a póz!A menstruáció alatti szexhez az első és egyik legfontosabb dolog a megfelelő póz kiválasztása. A vad, erőteljes behatolást eredményező pózokat ilyenkor el kell felejteni, olyan testhelyzetet érdemes választani, ami a lehető legkényelmesebb, és gyengéd. Ilyen például a kis kifli-nagy kifli!
2. Vedd elő a játékos éned!Minden érzékszervet érdemes bevenni ilyenkor a játékba, hiszen a behatolás nem lehet olyan intenzív! Fontos ilyenkor az előjátékot minél jobban elnyújtani, esetleg egy kis tánccal, masszázzsal, vagy egyéb nyalánkságokkal kényeztetni a másikat!

Így lehet élvezetes a szex a menstruáció alattForrás: Thinkstock

3. Készítsd fel az ágyadA piros betűs napokon is lehet élvezkedni, de fontos előtte alaposan felkészíteni az ágyat. Könnyen mosható anyaggal, másik lepedővel vagy törölközővel érdemes letakarni az ágyneműt, így a foltok miatt nem kell aggódni!
4. Irány a zuhanyHa nincs idő az ágyat felkészíteni a menstruáció alatti menetre, akkor másik helyszínt kell választani az élvezeteknek. A zuhanyzó remek választás lehet, hiszen ott az előjáték is sokkal élvezetesebb, és biztosan sehol nem marad folt.
5. Koncentrálj az erogén zónákraMenstruáció alatt nem feltétlenül kell a behatolásra koncentrálni, azon kívül is lehet izgalmas élvezeteket találni! Az is elég, ha csak az erogén zónák vesznek részt a játékban, biztosan nem lesz így sem kevésbé élvezetes!

A vaginavámpírok: Pasik, akik a menstruációs szexre gerjednek (18+)


A menstruáció alatti szexben nincs semmi újdonság, ez egyéni ízlés kérdése, de vannak, akik nemhogy nem undorodnak a vérzés látványától és szagától, hanem egyenesen rajonganak érte. Lássuk, mit kell tudnunk a külföldi sajtóban nemes egyszerűséggel "blood hounds"-nak elnevezett férfiakról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!