Az orális szex az intim együttlétek fontos része is lehet. Van azonban olyan, hogy egy nő mégis úgy dönt, hogy nem kér a lenti kényeztetésből.

A Journal of Sex Researchben olvashattuk azt a friss tanulmányt, amely a párok szexuális életét boncolgatja. Ezúttal a hölgyek orális kényeztetése került górcső alá, amiről érdekes módon több nő is hajlandó lemondani. De miért? 

Ezért nem kérik az orális kényeztetést a nők 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Mint kiderült, azért választják többen is ezt az utat, mert úgy érzik, az orális szexért cserébe nekik is kényeztetniük kellene a párjuk nemi szervét, ám sokaknak ehhez egyáltalán nincs kedve. Éppen ezért inkább ők sem kérnek a jóból, hiszen így nem kell a kedvességet viszonozni.

A tanulmányból az is kiderült, hogy a férfiak többsége élvezettel kényezteti a partnerét, míg a nők nagy százalékáról ez nem mondható el - írta meg a DailyStar

Észbontó orális szex a pasidnak (18+)
A legtöbb férfi azt hiszi, hogy az orális szexet illetően minden nő született tehetség - ez valójában messze nem igaz, például egyesek azt hiszik, hogy a legjobb, ha harapdálják a péniszt, míg mások egyenesen irtóznak attól, ha a szájukban következik be a magömlés. Ha szeretnéd bővíteni tudásod a témában, a Life.hu most elárulja a legforróbb szexuális tippeket - ott lenn.