A női orgazmus bonyolult dolog, de ha a férfiak tudják, hova kell nyúlni, akkor garantált a siker! Egy kutatás most kiderítette, mit is szeretnek a hölgyek: a titok nyitja, a csikló.

A férfiak a behatolástól sokkal intenzívebb orgazmust élnek át, mint a nők, de a hölgyeket is a csúcsra lehet juttatni, de ehhez nem elég maga az aktus. Egy új kutatásban 1055 nőt faggattak arról, mi okozza nekik a legészbontóbb orgazmust, és kiderült, hogy 72 százalékuk a csiklóra esküszik.

Ettől lesz a nőknek észbontó az orgazmusForrás: Thinkstock

A megkérdezettek 37 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a klitorisz izgatása feltétlenül szükséges számukra az orgazmus eléréséhez, anélkül ugyanis képtelenek elmenni, a maradék pedig sokkal intenzívebb érzéseket él át, ha a játékba beveszik az urak a csiklót is. Persze az sem mindegy, hogyan izgatják a férfiak ezt az érzékeny testrészt. A test összes része közül ugyanis a csikóban van a legtöbb szabad idegvégződés, ezért lehet, hogy a legtöbb nőnél ez az erotikusan legérzékenyebb terület.
A nők többsége (82%) úgy nyilatkozott, hogy őket a ritmikus izgatás repít a csúcsra, de 78 százalék élvezi azt is, ha körkörös mozdulatokkal simogatják az urak ezt a testrészüket, míg 76 százalék képes elmenni akkor is, ha a partner váltogatja a módszereket.

A cskló a titok nyitjaForrás: Thinkstock

Továbbá a hölgyek 76 százaléka élvezi, ha az intenzív és kevésbé intenzív simogatást váltogatják, de a nők 74 százaléka szereti a kifejezetten lassú és gyengéd izgatást is. Ezek a számok természetesen azt jelentik, hogy van átfedés a hölgyek vágyai között, így az uraknak bőven van választási lehetőségük. Ha biztosra akarnak menni, akkor érdemes odafigyelni a hölgyek reakcióira. Ami pedig a pózokat illeti, egy-egy extrém testhelyzet izgató lehet, de ne hagyjuk ki az abszolút klasszikus misszionárius pózt se, ugyanis ez egy olyan póz, amely során a belső és a külső izgatás is garantált – írja a Daily Star.

8 tény a csiklóról - Ezeket még biztosan nem tudtad!
Nem kell, hogy mítosz maradjon a csikló! Elárulunk egy-két dolgot róla, amiket még biztos nem tudtál, így ahhoz is közelebb kerülsz, hogy elérhesd az orgazmust. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!