A kényelmes és ismerős pózok is tudnak kellemesek lenni, de ha igazi tűzijátékra vágysz, néha érdemes egy-egy újdonságot is kipróbálni, vagy megspékelni a már megszokott testhelyzeteket. Íme, néhány ötlet az észvesztő orgazmusért

Egymással szembenA lovagló pózhoz hasonló, csakhogy itt a férfi nem fekszik semmittevően a hátán, hanem ő is felül. Így a két felsőtest egymással szembe kerül, és szabadon megindulhat a kezek játéka is, miközben a derekát szorosan átkulcsolja a nő lába. A behatolás szöge így is tökéletes, és az orgazmus is az lesz!

Égbeemelt lábakEnnél a póznál hasonló testhelyzetet kell felvennie a nőnek, mint a misszionáriusnál, csakhogy égbe emelt lábakkal! Amint a férfi elé térdelt, a lábakat már ráhelyezheti a nő a partnere vállára, és meg is kezdődhet a behatolás. Ez a póz biztosítja az intenzív élményeket!

Íme, 4 szexpóz az intenzív orgazmusértForrás: Dreamstime

Kellemes ollóEhhez sem kell tornásznak lenni, csak a megfelelő testhelyzet eltalálása fontos. A nő az oldalán fekszik, a lábait pedig széttárja, akár egy ollót. A férfi térdelve, vagy éppen az alkarján támaszkodva tud behatolni, az élmény biztosan erőteljes lesz!

Talpra!Ez a póz akkor is ideális, ha olyan heves az egymás iránti vonzalom, hogy nincs idő teljes vetkőzésre, arra pedig végképp, hogy eljussatok a hálószobáig: itt a nő állva marad, de egy asztalra támaszkodva kissé előre dől, a férfi pedig hátulról hatol belé. Azoknak is ideális, akik csak a csikló izgatásával együtt képesek eljutni a csúcsra, hiszen ebben a pózban a férfi könnyedén eléri az érzékeny területet!