Minden ember más, így azt sem lehet konkrétan megmondani, hogy ki mitől jut el a csúcsra. Csak az adott személy tudja, hogy neki mi a jó, ezért gyűjtötték össze a nők vallomásait, akik elmondták, nekik melyik póz a legélvezetesebb. Íme, a lista!

A nők orgazmusa sokkal bonyolultabb dolog, mint a férfiaké, de ha a partner tudja, hová nyúljon, akkor garantált az élvezet. Persze az sem mindegy, hogy milyen pózban kerül sor az aktusra, hiszen vannak kevésbé kényelmesek is, és olyanok is, amik könnyedén a csúcsra juttatják mindkét felet. Azt azonban, hogy melyik hölgynek mi a legjobb, senki nem tudja megmondani, csak ők. Ezért kérdezték meg a hölgyeket, akik névtelenül készséggel válaszoltak a Redditten!

Ezekben a pózokban élveznek igazán a nőkForrás: Thinkstock

1. KutyaAz egyik hölgy csak a kutyapózra esküszik, ami tényleg kellemes élményt nyújthat főleg szorosan összezárt lábakkal.

2. MisszionáriusA klasszikus, már-már elfeledett pózért sok hölgy odavan, főleg azért, mert így nemcsak a testi kontaktust lehet megteremteni, hanem egymás szemébe is lehet nézni - ez a véleménye az egyik Reddit felhasználónak is.

3. Lassú csúcsEz az a pozíció, amely a misszionáriosra hasonlít, csak a hölgyek lábai nem a partnerük mellett van, hanem a férfi vállára támasztva! Extrém élvezet több regisztrált szerint is! 

4. LovaglásEz sem mondható túlságosan extrém testhelyzetnek, viszont több felhasználó is a kedvence közé sorolta, mert enélkül egyszerűen nem jutnának a csúcsra!

5. KanálEbben a pózban ugyan nincs szemkontaktus, de a test ekkor tud igazán összesimulni: az egyik regisztrált bevallotta, azért szereti ezt különösen, mert eközben használhat vibrátort, amivel a csiklóját izgatja.