Akármilyen passzban lehetsz- kalandozós, mérges, kíváncsi, fáradt - elég energiád lehet ahhoz, hogy kiteljesülhessenek szexuális vágyaid. Használd jól a benned lévő érzelmeket, és meglátod, még izgalmasabbak lesznek az együttléteid.

Ha vadnak érzed magad
Engedd szabadjára a benned lévő állatot és próbáld ki az álló tigris, hajlott sárkányt. Nyújtózz előre az ágyon éppen annyira, hogy párod kényelmesen mögéd tudjon állni. Ebben a pózban tökéletesen izgathatja párod a G pontodat, te pedig markolhatod a lepedőt! Ha már beindultok, elkaphatja a hajad, paskolhatja a feneked, vagy ott mozgatja a kezét, ahol csak akarja.

Forrás: Thinkstock

Ha egy kicsit perverz vagy
Ha láttad a Trónok harcát, akkor pontosan tudod, hogy egy kis perverzió mennyire feldobhatja a sexet. Gyerünk, ülj be egy hatalmas székbe (mint a trón szék). Kérd mega pasidat, hogy kösse a kezed és lehetőleg a lábad is a székhez. Már a tudat, hogy ennyire kiszolgáltatott vagy felkorbácsolja a vágyaidat. Egy hatalmasabb Oh kedvéért kérd meg, hogy masszírozza a G pontodat, miközben fentről enyhén nyomást gyakorol a medencecsontodra.

Forrás: Thinkstock

Ha lusta vagy
Szeretnél egy jót szexelni, de igazából úgy érzed semmi erőd hozzá? Akkor vesd be a macska pózt. Ez csak egy kicsit különbözik a megszokott misszionárius póztól. A különbség annyi, hogy te egy kicsit távolabb helyezkedsz el, és a párod nem középen van, hanem kicsit kimozdul az egyik irányba. Így lehetősége van ütemesen izgatni a medencecsontodat, és nagyobbat élvezel, mint amire számítottál.

Forrás: Dreamstime

Ha dühös vagy
Ha úgy érzed felrobbansz, inkább vezesd le másképp a frusztrációdat, vagy legalábbis más valakin. A tehenészlány pozíció kifejezetten a felfokozott érzelmek levezetésére alkalmas. Te irányítod milyen mélyen hatoljon beléd a pasid, és te diktálod az ütemet. Itt aztán te vagy a főnök- hát nem ez lesz a kedvenced?

Forrás: Thinkstock