A legújabb kutatás szörnyű valóságról rántja le a leplet, már ami a szexuális életet illeti. Felmérték, hogy a nők valójában élvez-e a szexet, és az eredmény lehangoló.

Egy nemrégiben közzétett tanulmány szerint a brit nők legalább fele nem élvezi a szexet, méghozzá a növekvő nyomás miatt, de ez valószínűleg máshol sincs nagyon másként. Míg a korábbi kutatások szerint egy átlagos pár hetente kétszer szexel, manapság ez a szám elkeserítően alacsony: többen vannak a válaszadók között, akik az elmúlt egy hónapban egyáltalán nem értek egymáshoz. 

Kiderült, hogy a nők élvezik-e a szexet a partnerükkelForrás: Thinkstock

A Daily Star ezen felbuzdulva készített egy felmérést a női olvasók körében arról, hogy élvezik-e az együttlétet a partnerükkel, és bizony eléggé lesújtó válaszokat kaptak. A megkérdezett hölgyek 15%-a elismerte, hogy nem élvezi a szexet a partnerével, és valójában tart egy szeretőt az állandó férfi mellett, míg további 13% azt vallotta, hogy valójában unalmas az egész, olyan, mint egy munka, másik 20% pedig csak nagy ritkán élvezi, ha tényleg olyan a kedve. Ez azt jelenti, hogy a nők közel fele szinte egyáltalán nem szereti az együttléteket a partnerével, de bíztató, hogy 31% pedig imádja! Persze, a rossz arányok nem azt jelentik, hogy a nők egyáltalán nem kívánják a szexet, 75 százalékuk leszögezte, hogy szeretne hetente háromszor élvezetes együttlétben részesülni. Arról van szó, hogy több figyelmet kell fordítaniuk a partnereknek egymásra, és arra, hogy ne legyen rutin és unalom a szex, és végképp ne legyenek lusták, ha a másik kielégítéséről van szó!

A mai kor nője akkor is szexel, ha nincs kedve hozzá
Háromból egy nő ritkábban kívánja a szexet, mint partnere, viszont elfogadja azt, hogy egy egészséges párkapcsolatban akkor is le kell feküdnie a másikkal, ha nem épp ez minden vágya. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!