Kipróbálnál valami újat a szexben? Ha az autós együttléthez jött meg a kedved, íme néhány tuti póz : szűk helyen is lehet élvezni az intim pillanatokat.

Ülj az ölébe!
Ültesd a pasid a vezetőülésbe, engedd hátra az ülést amennyire csak lehet, és ülj úgy, mintha te vezetnél. Kapaszkodj a kormányba, legalább segít az ütemes mozgásban. Ennél a póznál olyan mélyen lesz benned a párod, amennyire te szeretnéd. Használd ki a vezető szerepét!

Ülj az ölébe!Forrás: Giphy

Kiflipóz a hátsó ülésen

Feküdjetek mindketten a hátsó ülésre, a pasid legyen háttal az autónak, és te feküdj be elé. Ez egy igencsak klasszikus póz, de az egyik legélvezetesebb. Ha az első üléstámlát előrehajtod, a lábaddal egész különleges pózokat tudsz felvenni, amitől még izgalmasabb lesz ez az átlagosnak nem tűnő pozíció.

Klasszikus pózForrás: Giphy

Perverz biztonsági öv

Ültesd a pasid az anyósülésre és kösd be a biztonsági övét! Kérd meg, hogy emelje fel a kezét és kösd a fejtámlához! Ha nincs nálad kötél, használd a fantáziád! Vedd le a nyakkendőjét, vagy a melltartódat! Tedd a bőrét még érzékenyebbé!Használd a klímát, vagy ülésfűtést, és változtasd az autó hőmérsékletét. Először hűtsd le a kocsit, aztán nyomj meleget, és meglátod, egyből sokkal érzékenyebb lesz a bőre.