A szexipar tért hódítása megállíthatatlan, így egyre nagyobb szerepet kapnak a "segédeszközök" között a szexbabák is. A legújabb trend és egyben cél is, hogy minél élethűbbek legyenek, és olyan pluszfunkciókat kapjanak, amelyekkel az eddigénél jobban ki tudják elégíteni használójuk vágyait. Azt azonban nem gondolnád, hogy ez a mérhetetlen fejlődés komoly veszélyeket rejt magában.

Annak érdekében ugyanis, ezek az eszközök minél jobban idomuljanak a tulajdonosaikhoz, szükség van arra, hogy kis robotként adatokat gyűjtsenek. Nick Patterson kiberbiztonsági szakember szerint ez aggályos, és legrosszabb lehetőségként azt is megemlítette, előfordulhat, hogy valakit a szexbabája öl meg. 

Forrás: Facebook/Real Doll
Bizarr játék: élethű szexbabák
Már a 2014-es Las Vegas-i szexkiállításon találkozhattak az odalátogatók elképesztően élethű szexbabával, amelyet a híres pornósztárról, Jessica Drake-ről mintáztak. Nézd meg itt.

"Aki ért hozzá, simán meghekkelhet egy ilyen robotot és teljesen átveheti az irányítást felette. Annyira, hogy ő döntheti el, hogyan mozogjanak a testrészei, amivel akár kézbe vehet egy kést vagy egyéb szúró-vágó eszközt. Ezek a robotok 100 kilósak is lehetnek, így nagyon erősek"  - idézi szakember figyelmeztetését a Jezebel.

Megalkották a világ legokosabb szexbabáját
Elkészült a világ eddigi legélethűbb szexbabája. Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mindössze egy apró baja van... Hogy mi a probléma vele, azt itt elolvashatod!