Döbbenetes videó került napvilágra egy párról, akik a nyílt utcán estek egymásnak: lefeküdtek a járdára, és belecsaptak a közepébe. 

Valószínűleg eléggé ittas állapotban lehettek, hiszen józanul az ember ritkán kezd bele egy nemi aktusba a nyílt után. Ráadásul nem is valami sötétebb zsákutcába húzódtak be, hanem egy tökéletesen kivilágított útszakasz járdáján estek egymásnak. 

Először a férfi kényeztette a nőt, majd ugyanez megtörtént fordítva is, és persze azt nem vették észre, hogy valaki fentről videózza őket. Kínos. 

Arról nem is beszélve, hogy a rögtönzött pornó felkerült a netre, többezer ember látta már. És aki ismeri a szereplőket, az könnyen beazonosíthatja őket, a felvétel ugyanis elég jó minőségűre sikeredett. 

 

Íme a szexualitás legszebb pillanatai: Videó! (18+)
Will Hoffman és Julius Metoyer sok időt töltöttek a különböző szexfilmek tanulmányozásával. Egy olyan videót szerettek volna megmutatni, ami nem torzítja, és nem negatív színben tünteti fel a nemi aktust. Az eredmény pedig egy elképesztő videó látott lett, amely sokban különbözik az összes többitől...