A felmérések szerint  minden második nő színlelte már az orgazmust, sőt, vannak, akik rendszeresen megjátszák a gyönyört. Egyesek azért, mert szégyellik, hogy nem tudnak elélvezni, mások azért, mert azt szeretnék, ha minél előbb vége lenne az aktusnak. A férfiak legnagyobb része azonban azt állítja, hogy a kapcsolataiban a nők valódi orgazmust élnek át, ám lehet: hatalmasat tévednek. Vannak jelek, amikből biztosan felismerheted, ha a csajod igazán élvezi a szexet. 

Kutatások szerint a nők 64 százaléka színlelt már orgazmust. A férfiak pedig hiúságból el is hiszik, hogy a partnerüknek jó volt, amit csináltak. Ez azonban előbb-utóbb feszültséget okoz a kapcsolatban, így mi azt javasoljuk, hogy színlelés helyett inkább mondjuk meg, mit és hogyan szeretnénk. Egy igazi orgazmusnak azonban csalhatatlan fizikai jelei vannak, most megtudhatod melyek azok. 

Forrás: Thinkstock

Ha a nő a csúcsra ér, megfeszülnek az izmok, igen, a hüvely izmai is, amely a férfinak is szuper érzés lehet. Elakad a lélegzete, de az nem jelent sikogatást vagy kiabálást, sőt, lehet, hogy pont a túlzott hangokból jöhetsz rá: színjáték az egész.  Rögtön az orgazmus előtt visszahúzódik a csikló is, amit orális szex esetén a nyelveddel is érezhetsz.