Nem minden párnak adatik meg, hogy kedvesével bármikor összebújhasson. Rengeteg szerelmes él távkapcsolatban: erre találták ki a távszexet.

A távszexnek számos jól bevált formája létezik: a klasszikus telefonszexen kívül, már videóhívással is eljuttathatjuk kedvesünket a csúcsra, de ha csak néhány lopott percünk van, akkor az sms szex is megoldás lehet akut szexuális hiány esetén. A videós módszer a legjobb, hiszen így nem csak hallhatjátok, de láthatjátok is egymást. Figyelem! Kezdőknek először a telefonos vagy sms-es megoldást ajánljuk, hogy gyakorolhassanak egy kicsit, hiszen itt nem elég, ha bevállalósak vagyunk, kellő szexuális fantáziával is rendelkeznünk kell. Ha nem megy elsőre, ne keseredj el, gyakorlat teszi a mestert. 

Távszex? Méirt ne?!Forrás: Dreamstime

Összeszedtünk néhány fontos információt, amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt szexrandizol a szerelmeddel.

Teremts megfelelő körülményt 

Mielőtt nekiálltok, mindenképpen gondoskodjatok arról, hogy zavartalanul tudjatok egymásra koncentrálni. Az nem tesz jót sem az effajta együttlétnek, sem pedig a fantáziátoknak, ha azon kell izgulni, ki ront be szobába, miközben a gyönyör felé igyekeztek.

Készülj fel a tartalomra

Bármilyen furán is hangzik, légy szorgalmas kisdiák és olvass utána, hogyan is csinálják ezt a profik, vagy olyan amatőrök, akik már kellő gyakorlattal rendelkeznek. Egy-egy előre elgondolt fantáziakép vagy mondat beindíthatja a folyamatot és magabiztosságot is adhat.

Telefonos vagy videós szex - ha nincs kéznél a párodForrás: Dreamstime

Vess be mindent

Egy szexi fehérnemű, gyertya, lágy zene és némi szexuális segédeszköz csak fokozza a hangulatot és a párod is imádni fogja, ha egy kicsit más oldaladról is bemutatkozol neki.

Fontos a pontos beállítás

Telefonos vagy videós együttlét esetén nem mindegy, hová helyezed a készüléket. Ügyelj arra, hogy kellően rögzítsd a telefont és a kamerát, hogy mind a két kezed szabad maradhasson és egyformán tudd használni mindkettőt. Fontos! Csak akkor menj bele videós légyottba, ha a párodban maximálisan megbízol, hiszen visszaélhetnek a felvételekkel.