Bár Bódi Sylvi az elmúlt években többször nyilatkozta azt, hogy többé nem láthatjuk ruha nélkül, azonban sorra szegi meg ezt a saját maga által felállított szabályt. Ezúttal egy festői szépségű tengerparton szabadult meg ruháitól.

Mint tudjuk, az egykori nyuszilány folyamatosan járja a világ egzotikus tájait, közben pedig szörfözik. Egy interjúban Sylvi elárulta, hogy lényegében ez a munkája: egy csapattal utazik, népszerűsíti a szörföt, valamint a szörfös márkákat, cserébe gyönyörű tájakon élvezheti a hullámok adta gyönyört. Saját bevallása szerint nem luxusutazásokról van szó, ugyanis a legtöbb esetben szerény szállásokon alszik. Számára már nem a materiális dolgok okoznak élvezetet, hanem a csodás tájak és a tenger.

Ezúttal is egy hasonlóan gyönyörű helyen tartózkodik Bódi, közösségi oldala szerint Indonéziában van, ahonnan szintén rengeteget posztol. Legújabb fotóján nem csak a csodás tájat, de még tökéletesebb hátsóját is megcsodálhatjuk. A kommentelők természtesen most is bevadultak a kép láttán.