Sokan furának, mások perverznek tartják, de emellett is sokan vannak, akik lelkesednek az úgynevezett lábszexért. Általában a kézimunka "piszkos" testvéreként gondolnak rá, ami bármikor és bárhol megtörténhet. A valóságban azonban a férfiak viszonylag ritkán tapasztalják meg ezt az élményt, ezért sokan csak fantáziálnak arról, milyen lenne szexi lábak ölelésében eljutni az orgazmusig.

A lábszex több szexuális tevékenységhez hasonlóan némi előkészületet igényel, hiszen egy olyan testrészről beszélünk, amit elsősorban nem erre használsz. Különösen fontos, hogy a lábaid kellően ápoltak és tiszták legyenek, a körmeid pedig ne legyenek túl hosszúak, nehogy megsértsék a férfi péniszét. Nem árt az sem, ha síkosítót használtok, ennek hiányában a mozdulataid fájdalmas dörzsölődéshez vezethetnek. 

 A lábbal való örömszerzés legegyszerűbb módja, ha a párod péniszét finoman masszírozod a talpaiddal, vagy a két lábfejed közé veszed, ami az előjáték része lehet, de akár a csúcsponthoz is elvezethet, de természetesen a variációknak csak a fantáziátok szabhat határt. Sok férfi például nagyon szereti kényeztetni a női lábfejet, ez különös izgalomba hozza őket. Ha a te párod is közéjük tartozik, igazi különleges együttlétben lehet részetek. 

 

Forrás: Thinkstock