Ahány ház, annyi szokás. Ez igaz a nők vaginájára is: mindenkinek máshol van a G-pontja, de ez nem azt jelenti, hogy nincs módszer a felfedezésére. 

Ha valaki megkérdezné, hogy pontosan hol van a G-pont, nem lehetne tűpontosan definiálni. Egyénenként lehetnek eltérések, de általánosságban mindenkinek ugyanabban a régióban van a hüvelyen belül, amit nem lehetetlen felfedezni. 

A megfelelő szexpóz és a sebesség segíthet megtalálni, de ha még nem jártál sikerrel a pároddal, akkor nyugodtan kísérletezz magadon. Mielőtt belekezdesz a vaginális nyomozásba, hozd magad egy kicsit hangulatba, mert úgy hamarabb sikerrel jársz. 

Így találhatod meg a saját G-pontodat 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Általában a G-pont a hüvely felső, elülső falán található, amely a méhnyak felé félúton helyezkedik el. Érzésre egy kisebb dió nagyságú, szivacsos dudorra hasonlít.

Ha már kellően izgalomba hoztad magad, hatolj be két ujjal a hüvelyedbe tenyérrel felfelé, és olyan mozdulatokat végezz, mintha dörzsölgetni akarnád a hüvely felső falát - írta meg az EliteDaily

G-pont helyett gátszivacs? (18+)
Hosszú évekig a G-Pontot tartották a tudósok az öröm forrásának. Ám most újabb teória érkezett: a PS, azaz magyarul a gátszivacs egy apró belső szerv mely a hüvely és a végbélnyílás között van. Azért nevezik szivacsnak, mert izgatás közben megtelik vérrel és mivel rengeteg ideg található ezen a kis területen, így stimulálás közben fokozza a gyönyört.