Mert bizony egyáltalán nem jó ötlet felkészületlenül "fenekest ugrani" az anális örömökbe. 

Az anális szex, mint beszédtéma is nagyon sokáig tabu volt, de ennek ellenére nyilvánvalóan voltak olyanok, akik éltek vele. Manapság pedig már bőven kitolódtak a szexuális határok: egyre többen kíváncsiak a különböző újdonságot adó élményekre, de az nem mindegy, hogyan kezdünk bele. 

Sok nő (és férfi is) attól retteg, hogy anális szex közben "összekoszolódik" a hímvessző, ami valóban elég illúzióromboló tud lenni. De szerencsére erre is van már megoldás azoknak, akik nem szeretnének kimaradni a hátsó bejárat örömeiből sem. 

Így készülj fel az anális szexre: esztétikai és egészségügyi tanácsok
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Vizes beöntés. Ez a kulcsszó. Elsőre rendkívül ijesztőnek hangozhat, de valójában nem az. A megvásárolt csomagban részletes használati utasítás található, amit betartva könnyedén kitisztíthatjuk az érintett területet. Ugyanis sajnos az a helyzet, hogy egy egyszerű zuhanyzással nem tud olyan mélyre hatolni a víz, mint kellene. 

Pedig ez a fajta tisztítás nem csak esztétikai szempontok miatt fontos, hanem önmagunk és a párunk egészsége érdekében is. 

Ami szintén fontos, hogy a fenéknyílás körül legyél megborotválkozva. Nincs annál lankasztóbb egy pasi számára, ha a gömbölyű popsi középpontjában hosszú szőrszálak villognak. Gondoskodj róla, nehogy megtörjön a varázs - írta meg az EliteDaily

Előjáték az anális szex előtt: popsinyalás férfiszemmel (18+)
Lehet rajta vitatkozni, lehet felette ítélkezni, de az tény, hogy mainstream lett a popsinyalás. Elég csak belehallgatni az amerikai rapperek dalaiba, vagy megnézni a szabad szájú sitcomok néhány jelenetét. Ha a nőket kérdezzük, hogy mi a véleményük róla, és kipróbálták-e már (ha igen, akkor milyen érzés volt), valószínűleg nem ugyanazt mondanák, mint amit az erősebbik nem tagjai. Korábbi cikkünkben a miérteket taglaltuk, most viszont arra voltunk kíváncsiak, hogy a férfiak mit éreznek a hátsó fertály mélyreható tanulmányozása közben.