A 35 éves Dannii Harwood lerántotta a leplet az aktmodellek életéről. Így telnek a munkanapok, és ennyit keresnek.

A szexi brit glamour modell egy pornócsatorna műsorvezetőjeként dolgozik, és ennek megfelelően rendkívül sokat keres. Nagyjából, annyit mint egy interkontinentális pilóta.

Saját bevallása szerint a fizetéséből önerőből tudott venni egy családi házat, tudja támogatni a családját, és annyit utazik, amennyit csak szeretne. Persze mindezt úgy, hogy soha, senkinek nem tartozott még. Ha a dolgok így folytatódnak, akkor 10 év múlva már szeretne nyugdíjba vonulni. 

De a szőke szépség nem csak a pozitívumokról, hanem a szakmája árnyoldalairól is mesélt: véleménye szerint nehéz volt megszokni, hogy folyamatosan sztereotípiák áldozata. Olyan emberek is elítélik, akik még soha nem találkoztak vagy beszéltek vele. 

Ahogy Danniitől megtudtuk, a hétköznapok neki sem könnyebbek, mint bármelyik másik dolgozó embernek. Este 2,5 órát utazik a munkahelyéhez, ahol a smink és a frizura elkészítését követően 10 órakor forgatni kezd. A munka hajnali fél 6-kor ér véget, ami közben háromszor 30 perc szünet áll a rendelkezésére. 

Morning full set coming soon to danniiharwood.net and nakedglamour.com

Dannii Harwood (@missdanniiharwood) által megosztott bejegyzés,

Heti 5 napja telik az előbbi ritmus szerint, a másik kettőben fotózásokra jár. A szülei is tudnak természetesen Danii foglalkozásáról, de mivel látják, hogy tisztességes életet él, ezért már nem tartják olyan sokkolónak, mint az elején - írta meg a WalesOnline.

Ennyi pénzt keresnek a pornószínészek (18+)
A kívülállók azt képzelik, hogy csillagászati összegeket keresnek azok, akik felnőttfilmezésre adják a fejüket. Derek Hay, az LA Direct modellügynökség alapítója elárulta, hogy valójában mekkora összeget kapnak a pornósok, és hogy min múlik a fizetés növekedése.