A magyar fotóművész megunta a kilók számolgatását, ezért elhatározta: megmutatja miért szépek a hétköznapi nők. 

Erdős Juci 2014-ben indította el a Plus Size photography-t. Az a célja, hogy megmutassa a nőknek a bennük rejlő szépséget. Akkor is, ha éppen nem nádszál vékonyak, mert véleménye szerint minden nőben ott rejtőzik a szexi csábító. 

Juci magát is a teltebb nők közé sorolja, vagyis nem csak úgy dobálózik az önelfogadással kapcsolatban. Egy ponton túl elege lett a kilók folyamatos számolgatásából és olyan életet akart élni, amiben elégedett és boldog tud lenni saját magával. A képei pedig egyszerre vidámak, erotikusak és ízlésesek. 

"A fotósorozat címe: "Vízcseppek" és a januári aktsorozatom (Így kerek a reggel) után arra gondoltam, ezt kiviszem a szabadba, a nyári napsütésbe, a vízbe, így lett a medence a fotózás helyszíne. A lebegés, a könnyedség, a tisztaság, a nőiség szimbólumát testesítik meg a Hölgyek képeimen, ahol köztük volt 19 és 63 éves modell is egyaránt. Ezzel is megmutatva, hogy a nőiség kortalan" - mesélte Erdős Juci a Blikknek

Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotó
2016 tavaszán szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket.
/1709/Meden2017925114037