Sokan sok mindent megtennének azért, hogy intenzívebb orgazmust élhessenek át szexuális együttlétek során. De nem feltétlen kell nagy hókuszpókuszra gondolni: már ilyen apróságokkal is segíthetsz magadon. 

Játékszer, pirula, kenőcs és lehetetlen szexpózok is felmerültek már a gyönyörfokozás kapcsán, pedig vannak ennél sokkal egyszerűbb trükkök is, amelyekkel növelheted az orgazmus minőségét. 

Már egy egyszerű fürdővel is növelheted az orgazmus élményét
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Abból kiindulva, hogy a vérkeringés nagyban hozzájárul a szexuális izgalomhoz, illetve a gyönyörérzethez is, akár egy meleg fürdővel is csodákat érhetünk el. Ha például úgy gondolod, esélyes az esti aktus, vegyél egy forró fürdőt. 

A meleg víz ugyanis serkenteni a vérkeringést, amely a nemi szerv körüli ereknek is jót tesz, ezzel pedig érzékelhető különbséget érhetsz el, teljesen természetes módon. A megnövekvő véráramlás ugyanis az érzékenységet és a hüvelyváladék termelődését is serkenti, ezek pedig nagyban hozzájárulnak az erőteljes orgazmushoz - írta meg a DailyStar

100 ember megmutatta, milyen az arca orgazmus közben (18+)
Készült egy videó, amely az emberek arcát rögzítette a gyönyörteli pillanat hevében. A résztvevők között van nő, férfi, idős és fiatal is, így aztán a videón nyugdíjasok és fiatalok is láthatók. Volt, aki simán belement, volt, aki eleinte pironkodott vagy egyenesen röhögött a feladaton, de aztán megmutatták, amit meg kellett.