A kapcsolat elején még mindenki élvezi a szexet, de utána bizony már csökken az érdeklődés, és ha a párok nem tesznek ellene valamit, teljesen el is múlik. Pedig ennek nem kellene így lenni, most például kiderült, mire vágynak igazából a nők!

Az elején még minden izgalmas és új, de ahogy kezd megszokássá válni a másik érintése, úgy lanyhul egyre inkább a vágy. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a nők 83%-a teljesen elégedett a szexuális életével az első 6 hónapban, utána viszont már csak a 27%-uk mondhatja el ezt magáról. Gondolhatnánk, hogy ilyenkor kell bevetni a lepedőakrobatikát, és a mocskos szavakat, ami lehet, hogy egy-egy alkalommal be is válik, de hosszútávon nem ez a megoldás, nagyon nem.

Erre vágynak igazából a nők, és titokban a férifak is!Forrás: Dreamstime

2000 ember bevonásval készült kutatás során kiderítették, hogy a nőket igazából nem a vad, nyers erő tüzeli fel (persze olykor megtörténhet), hanem a gyengédség, az intimitás, a hangulat megteremtése, a törődés és a csókolózás. Tehát, ami a fontos, hogy ne túlesni akarjon a pár a szexen, hanem egy romantikus gyertyafényes vacsora után, flörtölés és csókolózás közben lassan haladjanak előre, ahelyett, hogy gyorsan megtörténne az aktus. Az intimitás fontosságát nem először emelik ki, több olyan kutatás is készült már, amelyben ezt hangsúlyozzák, ráadásul nemcsak a nőknek fontos ez, hanem a férfiaknak is. Nem beszélve a szex utáni ölelkezésről, ami elnyújtja a boldog élményt - írja a Daily Star.