A férfiak mindig sokat foglalkoznak a méreteikkel, nagyon kevés olyan fickó van, aki elégedett a legbecsesebb testrészével. A legtöbben ok nélkül aggódnak, hiszen az átlagos méret körül, vagy a fölött vannak, nekik mégis vannak kétségeik. A mikropénisszel rendelkező férfiak esete más kérdés, hiszen az ő szerszámuk tényleg sokkal kisebb, de nekik sem kell nagyon izgulniuk, hiszen a nők orgazmusa nem a behatolásnál kezdődik és végződik!

Sokszor írtunk már arról, hogyan lehet egy nőt csúcsra juttatni, sokan például egyáltalán nem a behatolásra esküsznek, ami jó hír a mikropénisszel rendelkező férfiaknak. Akkor is lehet kielégítő a szex egy nőnek, ha nem óriási szerszámmal rendelkezik a partner, csak ügyesnek kell lenni. A hölgyek egy része egyébként is a csiklóorgazmust részesíti előnyben! Íme, néhány tipp a kis méretekkel megáldott férfiaknak.

A kis szerszám még nem ok az aggodalomraForrás: Thinkstock

1. Orgazmus a behatolás előttAmelyik férfi nagyon nem érzi magát magabiztosnak a kis mérete miatt, és nagyon tart attól, hogy nem tudja kielégíteni a partnerét a behatolás során, annak nem kell mást tennie, mint kielégítenie a nőt még az előtt. A módszereket a fantáziára bíznánk, de annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy a hangulat megteremtése és az intimitás az első és kihagyhatatlan lépés az orgazmus felé, azt pedig mindenképpen érdemes tudni, hogy a nők nagy része intenzívebb élményt él át a csikló izgatása során, mint a puszta behatolástól!

2. Kutya pózA helyes póz kiválasztása alapvető, ha az ember kis méretekkel rendelkezik, mert vannak olyan testhelyzetek, amikben még a kis szerszám is nagynak érződik. Az egyik ilyen a kutya póz, és a fordított kutya póz, amik során a behatolás nagyon is élvezetes lehet a nők számára még akkor is, ha nem egy nagy férfiassággal van dolguk.

3. IzommozgásAz aktus alatt gyakran megesik, hogy a kisebb férfiasság kicsusszan a női testből, ezért egy már jól kipróbált kapcsolatban érdemes a hölgyet is bevonni a "munkába". Számára is sokkal élvezetesebb lehet ezzel a trükkel az aktus, és elkerülhető, hogy a szerszám időről időre kicsusszanjon: a kismedencei izomzat szorításával minden ott marad, ahol annak lennie kell. Lovagló pozícióval kombinálva pedig garanatált az élvezet. 

Ilyen az élet egy mikropénisszel (18+)
A mikropénisz egy létező megnevezése annak a férfi nemi szervnek, aminek mérete nagyjából három centiméter, és a férfiak mintegy 0.6 százalékát érinti. Ezzel küzd Jack is: ilyen az élete kicsi szerszámmal.