Kipróbálnád, de nem tudod, mire számíts? Mindenkiben felmerülnek kérdések az első anális élmény előtt. 

Az anális szexet ma már egyre többen próbálják ki, a férfiak pedig szívesen szorgalmazzák ezt, hiszen egy kerek női fenéknek valóban nehéz ellenállni. De mik azok, amiken a legtöbb nő elgondolkodik az első ilyen élmény előtt?

Síkosító 

Igen, erre valóban szükséged lesz. Sehova sem érdemes száraz dolgokat dugdosni, de főleg nem a fenekedbe. 4-6 csepp a készítményből kezdésnek elég lesz, de ha úgy érzed hamar "eltűnik", akkor használj még, csak ne önts magadra egy fél flakonnal. 

Kellemetlen nyomok 

Vannak elkerülhetetlen dolgok, ezért nagy valószínűséggel a pénisz és a székleted találkozni fognak. Ez olyan, mintha hüvelyi aktust akarnál hüvelyváladék nélkül. Elég kicsi rá az esély. De ha ez téged feszélyez, és nem tudod magad a gondolattól ellazítani, akkor csinálj egy vizes beöntést szex előtt. Így kitisztíthatod a járataidat. 

Ezek a leggyakoribb kérdések anális szex előtt 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

Fájni fog? 

Ha ajtóstul rontasz a házba, akkor igen. A dolog titka a fokozatosságban rejlik. Először izgalmi állapotba kell jönnötök a pároddal, utána pedig érdemes a hátsód ellazítására és tágítására helyezni a fókuszt. Ezek nélkül nem is szabad belekezdeni, mert nem lesz jó vége. 

Lehet közben mást is csinálni? 

Persze, attól még, mert a párod hátulról hatolt be, még nyugodtan tudja kényeztetni a nemi szerved, sőt, ezt akár te is megteheted. Kifejezetten jót tesz, ha egymásra halmozod az élvezeteket, hiszen ezek mind hatással vannak egymásra és rád, vagyis elősegítik a mihamarabbi orgazmust. 

Szeretni fogom?

A végbélben olyan idegvégződések vannak, amelyek fergeteges orgamust okozhatnak a nőknek, ezért nem meglepő, ha valaki megszereti az anális szexet. A tévhitekkel ellentétben, ez nem csak a férfiak örömét szolgálja, és - jó esetben - nem is egy kín, amit a párod kedvéért el kell viselned - írta meg az EliteDaily.