Bár azt már nagyon sokan, nagyon sok helyen elmondták, hogy nem a méret a lényeg (és az ellenkezőjét is), ám a mikropéniszű, azaz erektált állapotban 7 centiméternél kisebb hímvesszőjű férfiakat senki nem irigyli. Van, aki annyira szégyelli adottságát, hogy nem is próbálkozik szexuális kapcsolatot teremteni, mások megtanulják a nőket alternatív módokon kielégíteni, de van olyan is, akinek a partnere kifejezetten élvezi a kisebb hímtagot. Férfiak vallottak. 

Jack például arról beszélt, hogy már 11 évesen észrevette, hogy jóval kisebb méretei vannak, mint kortársainak. Nehezen békélt meg vele, később azonban a javára fordította a helyzetet. Olyan nőket keresett, akik hajlandóak voltak megalázni aprócska pénisze miatt, és ez őt a végletekig felizgatja. Kreatív. 

Jesse, akinek erekciókor is csupán csak 5-6 centis a pénisze, kizárólag néhány pózban tud szexelni, ám ezzel együtt boldog házasságban él. Elmondása szerint az azonban izgatja, ha nagyobb méretű férfiakkal szexel a felesége, ezért rendszeresen swingerklubba járnak. Az asszony egyébként nem bánja, hogy férje nemi szerve nem nőtt túl nagyra, ugyanis örül annak, hogy soha nem okoz neki fájdalmat.

Így lehet mikropénisszel is észbontó a szex (18+)

A férfiak mindig sokat foglalkoznak a méreteikkel, nagyon kevés olyan fickó van, aki elégedett a legbecsesebb testrészével. A legtöbben ok nélkül aggódnak, hiszen az átlagos méret körül, vagy a fölött vannak, nekik mégis vannak kétségeik. A mikropénisszel rendelkező férfiak esete más kérdés, hiszen az ő szerszámuk tényleg sokkal kisebb, de nekik sem kell nagyon izgulniuk, hiszen a nők orgazmusa nem a behatolásnál kezdődik és végződik. Tippek, hogyan elégítsd ki a kedvesedet, ha az átlagosnál kisebbek a méreteid.

A 10 centis pénisszel megáldott Chrisnek az óvszerek beszerzése okozott gondot, ugyanis az átlagos méretű gumi mindig lecsúszott róla. De miután felfedezte, hogy neten tud rendelni kifejezetten kis méretű kondomot, azóta semmi gondja nincs a szexeleléssel. 

Neilé története azonban nem olyan happy andes, mint az előző három férfié. Ő arról beszélt, hogy életében összesen néhányszor próbálkozott a szexeléssel, de egyáltalán nem jött össze neki. Vagy nem tudta használni a péniszét, vagy még mielőtt az aktusra sor került volna, kigúnyolták, ezért teljes mértékben lemondott a nemi örömökről, legalábbis annak társas formájáról. 

Forrás: Thinkstock